Obavijesti

Video

Komentari 3

Ženska torbica, rupa bez dna: Tražiš sjajilo, a nađe se i pas, svijeća, cipele, ali i bušilica

Ženska torbica, rupa bez dna: Tražiš sjajilo, a nađe se i pas, svijeća, cipele, ali  i bušilica
5

Svakoga četvrtka na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pratite novi serijal 'Muškarci i žene naopačke'. U šest epizoda pogledajte najučestalije scenarije iz muško-ženskih odnosa u kojima ste se sigurno pronašli!

VIDEO

On je cijeli dan bio s njom u shoppingu. Ona ga kao i uvijek vuče sa sobom. On je sjeo na piće jer pada s nogu. Eto nje s vrećicama! Ajmo više doma, ali kod koga su ključevi? Naravno kod nje nisu! Daje mu neka on pogleda u torbicu. Kreće strava i horor! Što se zaista sve nalazi u toj ženskoj torbici?, komentirao je Zoran Pribičević o prvoj epizodi novog serijala.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO SE NALAZI U ŽENSKOJ TORBICI?

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata predstavlja svoju novu seriju skečeva temeljenih na muško-ženskim odnosima. U serijalu ćemo otkriti što se to nalazi u poznatoj ženskoj torbici, tko kome pojede večeru u skupom restoranu, tko bolje vozi, ali i kako muškarac odlazi u shopping kada ga žena pošalje. U prvoj epizodi otkrivamo mračne tajne ženske torbice.

Nakon što ju je satima čekao da obavi shopping, ona dolazi s vrećicama iz gotovo svih dućana. Sada se postavlja pitanje, kod koga je ključ od auta?

- Ne, kod mene nisu ključevi od auta, kod tebe su sto posto! - komentirala je glumica Tea Šimić Zoranu.

Nakon toga je uslijedila prava drama. Zoran uzima torbicu i u nadi da će pronaći ključeve pronalazi sve osim ključeva.

Ubrzo je pronašao četku za kosu, konac, gumu, krafne, epilator, svijeću, cipele, bušilicu, sjajilo za usta, ali i psa. Nema što se ovdje nije moglo pronaći! Ali naravno, pronašao je sve osim ključeva.

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Muškarci i žene naopačke' nalazi se i vrsna glumica Tea Šimić koju ste mogli vidjeti u seriji 'Na granici', ali i u mnogim kazališnim predstavama poput 'Šetnje s Kolumbovima' i 'Hamleta'. Zoran Pribičević je komentirao što možemo očekivati od novog serijala.

- Ovog puta napravio sam nešto potpuno drukčije od prvog serijala - radi o serijalu o muško-ženskim odnosima pod nazivom ‘Muškarci i žene naopačke’. Kroz šest kratkih epizoda pratimo jedan mlađi par kroz razne situacije poznate svima koji su barem jednom bili u vezi ili u braku - dodao je.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Muškarci i žene naopačke' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svakog četvrtka i komentirajte jeste li se vi ikada pronašli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

MUŠKARCI I ŽENE NAOPAČKE te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno