Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žiri talent showa izvrijeđao je hrvatsku internetsku senzaciju

Slavna youtuberica sredila se i samouvjereno stala pred žiri. Mislila je da joj je pobjeda zagarantirana, a onda su je dočekali na nož. Mario Petreković, Sanja Agić, Igor Barberić i Filip Dizdar nisu birali riječi.

36 komentara

POGLEDAJTE VIDEO:

Schwarzeneggerska vilica, još jedan u nizu loših uradaka ustiju, možda joj je uzor Kasandra, malo mi smrducka, zvuči kao nešto između mađarske porno glumice i revanja tovara, samo neki su od komentara žirija na najiščekivaniju prijavu Videostara. 

- Ej kokići, ja sam došla - pozdravila je u novoj epizodi Videostara najpopularnija hrvatska YouTube zvijezda. Elizabeta, samoprozvana YouTube kraljica, unatoč svom zvjezdanom statusu dočekana je na nož. 

- Ta usta... Ako je to poslije operacije, onda je to loš uradak. Ako je to prije operacije... onda je to neophodan posjet jednom od estetskih stručnjaka za to. javit se svakako - komentirao je prijavu Mario Petreković.

- Mislim da kad se dijelio talent, ona je dva puta bila u redu za iritantnost - rekao je za Elizabetu Filip Dizdar.

Ne propustite pogledati novu epizodu Videostara i nasmijati se i na najsmješniji mash-up prijava druge sezone. Tko je oduševio, a tko zgrozio članove žirija pogledajte u novoj epizodi Videostara

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message