Obavijesti

Video

Komentari 12

Zorana Mićanović iz 'Zvezde Granda': 'Ne želim sebe i svoju karijeru graditi u realityu...'

Zorana Mićanović iz 'Zvezde Granda': 'Ne želim sebe i svoju karijeru graditi u realityu...'

Mlada srpska pjevačica, Zorana Mićanović, obilježila je posljednju sezonu showa Zvezde Granda, a u našem serijalu odgovrila je na 24 pitanja. Epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata ili u Videoteci 24sata.

VIDEO

Zorana je jedna mlada djevojčica koja se bavi pjevanjem i koja ide u školu za frizera- kratko je opisala sebe Zorana Mićanović na početku našeg serijala 24 pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tek joj je 16 godina, ali njezine su vokalne sposobnosti vrlo ozbiljne pa je tako obilježila posljednju sezonu showa Zvezde Granda. Iako, nije odnijela pobjedu pjesma koju je izvela donijela joj je toliku popularnost da ju možemo smatrati pobjednicom. 

Priznala je da se pronašla u riječima 'luda mala' svoje pjesme 'Sikter' koju je za nju napisao njezin mentor Aleksandar Milić Mili, a za mentora ima samo riječi hvale.

- Odlično se slažemo i dobro se razumijemo u stvarima oko glazbe- objasnila je Zorana.

Njezina pjesma trenutno na YouTubeu ima 11 milijuna pregleda. Zbog popularnosti možemo je smatrati apsolutnom pobjednicom showa Zvezde Granda. 

- Vjerovala sam da će pjesma dobro proći, ali da će izazvati ovoliki 'bum' ne - skromna je Zorana, ali priznaje da čim ju je čula znala je da to treba biti njezina pjesma.

A na pitanje odgovara li joj popularnost odlučno je odgovorila: 

- Ne, nikada. Smatram da ne trebam sebe graditi na reality programu- odgovorila je.

Zorana je ispala u polufinalu showa, no kaže nije joj žao jer je dobila bolju pjesmu, a u finalu je navijala za Isaka Šabanovića.

Otkrila je da je talent nasljedila od svoje majke koja je uvijek pjevala po kući, ali nikada javno, te da upravo s njom i obitelji voli provoditi slobodno vrijeme i raditi na sebi. 

Na kraju je poslala i novogodišnju poruku fanovima:

- Želim svima da zaborave godinu koja je bila, te da u novoj imaju puno zdravlja, ljubavi, sreće i, naravno, para! 

A kakvu je poruku poslala 'hejterima', gdje bi voljela otputovati, te kada možemo očekivati nove pjesme, pogledajte u srijedu u 12 na našem YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno