Obavijesti

Volonterske akcije zaposlenika osiguravajuće kuće GRAWE

Volonterske akcije zaposlenika osiguravajuće kuće GRAWE
4

Zaposlenici GRAWE-a proteklog su vikenda volontirali na devet lokacija – u Dubrovniku, Daruvaru, Gunji, Križevcima, Požegi, Rijeci, Rovinju, Šibeniku i Zagrebu.

Tijekom mjeseca listopada zaposlenici osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d. odradit će ukupno 15 volonterskih akcija različite tematike po čitavoj Hrvatskoj. 

U petak, 10. listopada, GRAWE volonteri su posadili 200 trajnica oko Osnovne škole Gruda u Dubrovniku. U akciji sadnje, koja se održala u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, osim volontera sudjelovali su i učenici osmog razreda. 

U Daruvaru su uređivali Dvorac grofa Antuna Jankovića i šumski put oko izletišta Vranjevina, u Gunji Ribarski dom, u Križevcima prostore Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, u Požegi prostore Udruge roditelja djece s posebnim potrebama MI, u Rijeci  Dječji vrtić Maestral, u Šibeniku Dječji vrtić Kućica, u Zagrebu Dječji vrtić Duga, a u Rovinju prostor udruge Centar M.A.R.E. koja se bavi aktivnom rehabilitacijom i edukacijom djece. 

Projekt korporativnog volontiranja GRAWE Hrvatska d.d. provodi na razini cijele Hrvatske kako bi se pomoglo lokalnoj zajednici u realizaciji potrebnih projekata. Akcija je započela 3. listopada uređenjem prostora Dječjeg doma Maestral u Splitu i u suradnji s Gradom  Kninom, Čistoćom i zelenilo Knin d.o.o.  te  Ekološkom udrugom ''Krka'' čišćenjem i uređenjem područja 14. kolosijeka u Kninu i područje uz rijeku Garešnicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Do kraja mjeseca očekuju ih još uređenje Caritasove kuće za smještaj osoba u pratnji djece na liječenju i Dječjeg vrtića Trnoružica u Zagrebu, u Belom Manastiru uređenje prostora Osnovne škole dr. Franje Tuđmana  te sadnja ukrasnog bilja uz Ljubavnu stazu u Delnicama

Konkretne akcije odabrali su sami zaposlenici GRAWE-a, osluškujući potrebe lokalnih sredina u kojima žive i rade. 

„GRAWE oduvijek kao jednu od svojih temeljnih vrijednosti njeguje društvenu odgovornost u poslovanju. U skladu s time redovito potičemo i okupljamo svoje zaposlenike u dobrovoljnim  akcijama volontiranja na razini cijele Hrvatske i ponosni smo što je iz godine u godinu odaziv sve veći,“ izjavio je Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska d.d, dodavši: „Vjerujemo da ćemo svojim primjerom motivirati, ne samo druga poduzeća, nego i pojedince da u skladu sa svojim mogućnostima učine nešto dobro za svoju okolinu“


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a