Komentari 0

Za vikend u kinima rekorder američkog box officea!

Za vikend u kinima rekorder američkog box officea!

Animirani hit Oblačno s ćuftama 2 i Cineplexx kina nagrađuju sve gledatelje! Svatko tko kupi ulaznicu za film na dar će dobiti ukusne delicije. Akcija traje do 13.10. ili do isteka zaliha.

Najgledaniji film pretprošloga vikenda u američkim kinima bio je animirani hit „Oblačno s ćuftama 2“ koji je u prva tri dana prikazivanja utržio odličnih 35 milijuna dolara i otvorio se u rekordnom broju kina za mjesec rujan (4.002). Nastavak je to istoimenog hita iz 2009. godine koji je u konačnici na svjetskim kino blagajnama zaradio gotovo 250 milijuna dolara, a sudeći prema odličnom otvaranju, njegov nastavak mogao bi opasno prijeći tu brojku.

Povodom početka distribucije u Hrvatskoj, Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu i Osijeku pripremila su nagrade za sve gledatelje filma ovog vikenda. Naime svatko tko kupi ulaznicu za film Oblačno s ćuftama 2 na dar će dobiti ukusne delicije. Akcija traje do 13.10. ili do isteka zaliha. Uz to najsretniji gledatelji koji ispod sjedala pronađu nagradni vaučer osvojit će poklon paket partnera filma ili tečaj kuhanja kojeg vodi naš poznati kuhar Branko Ognjenović. Više informacija potražite ovdje.    

Film Oblačno s ćuftama 2 prati Marina Prskala i njegove prijatelje koji su nakon katastrofalne oluje hranom u prvom filmu prisiljeni napustiti svoj grad. Marin prihvaća poziv svoga idola Chestera V da se pridruži kompaniji „The Live Crop“ koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva. Kada Marin otkrije da njegova mašina i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.

Film je sinkroniziran na hrvatski i u 3D-u, a neki od glumaca koji su posudili svoje glasove su Filip Juričić, Mia Krajcar, Siniša Popović, Robert Ugrina i drugi.