Obavijesti

Zagrebački Bundek ugostio prvu ovogodišnju roštiljadu

Zagrebački Bundek ugostio  prvu ovogodišnju roštiljadu
16

Zagrebački Bundek je u nedjelju popodne ugostio prvi ovogodišnji ‘Narodni roštilj uz PIK’, tradicionalnu roštiljadu koju donose Narodni radio, 24sata i PIK Vrbovec.

Zagrebački Bundek je u nedjelju popodne ugostio prvi ovogodišnji ‘Narodni roštilj uz PIK’, tradicionalnu roštiljadu koju donose najslušaniji radio u hrvatskoj Narodni radio, najčitanija tiskovina 24sata te PIK Vrbovec kao najbolji poznavatelj i proizvođač mesnih proizvoda i delicija za roštilj.

Brojne glazbene zvijezde i osobe iz javnog života iskoristile su sunčano poslijepodne za druženje s kolegama i obiteljima.  Bebeki, Plechingeri, Dumančići, Mihaljevići, družili su se s Antonijom Šolom, Mirnom Maras, Ribafishom i DJ – evima Narodnog radija, Daliborom Petkom, Davorom Dretarom i Nives Čanović koja je ‘Narodni roštilj uz PIK’ iskoristila za druženje za svojim psom Marleyjem. 

‘Drago mi je što ovaj put nisam na putu pa sam konačno došao na Narodni roštilj. Volim prirodu, volim roštilj, volim se družit sa svijetom. Hvala Bogu imamo lijep dan, dobru organizaciju i baš lijepo uživamo’, priznao je Željko Bebek i dodao da se ovo poslijepodne na Bundeku ne razlikuje mnogo od onog što redovno prakticiraju: ‘Supruga, ja i naše dvoje male djece uvijek iskoristimo lijepo vrijeme’. Osim toga Željko Bebek jedini je od prisutnih koji spravljanje roštilja ne smatra isključivo muškim poslom: ‘Moja supruga to ipak radi puno bolje od mene!’.

Mirna Maras je priznala da je njen suprug Mario Valentić pravi majstor roštilja: ‘Obožavam roštilj! Posebno kad je za stolom ovako dobro društvo. Meni je roštilj rezerviran za muškarce! Mi žene smo tu samo za oprati salatu’, rekla je Mirna.

Poznati kolumnist Ribafish priznao je da: ‘Kad dođe proljeće, ako me vikendom ne vidite na roštilju to znači da sam ili bolestan ili lud!’.

Dok su se zvijezde družile oko roštilja, isto su činile i stotine posjetitelja. Jedni su došli bodriti natjecateljske ekipe, drugi uživati u gotovoj hrani, a treći su u roštilj parku uživali s vlastitim obiteljima i prijateljima.

Prva zagrebačka roštiljada donijela nam je i prvog pobjednika natjecanja u spravljanju roštilja. Radi se o ekipi Veseli bažoleki, ekipom kojoj je prošle godine pobjeda izmakla za svega nekoliko bodova. Oni su se ovom pobjedom plasirali u finale koje će se održati 08. lipnja na Jarunu. 

A tko će im biti protivnici, to ćemo doznati nakon što ova vesela karavana obiđe ostatak Lijepe naše, prema planu:
04.05. Vinkovci - Korzo
18.05. Osijek - Tvrđa
25.05. Pula - Arena
01.06. Zadar - Riva
08.06. Zagreb - Jarun

Stanovnici navedenih gradova još uvijek se mogu okušati u roštilj kvizu u kojem najspretniji osvaja VIP tretman koji uključuje besplatan prijevoz Škodom Rapid, hladno Karlovačko pivo i Pik roštilj specijalitete!

Roštilj majstori svoje ekipe još uvijek stignu prijaviti i na natjecanje, a svi posjetitelji mogu im dati podršku roštiljanjem u organiziranom roštilj parku ili po povoljnim cijenama uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, gotovo pripremljenim PIK Vrbovec mesnim delicijama i Karlovačkom jer dobro je znano da roštilj i pivo ne mogu jedno bez drugog.

Sve ovo obilje zabave i dobre hrane ne bi bilo moguće i bez ostalih partnera akcije a to su: Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, Kotanyi te Clarum.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena