Obavijesti

Zaradio više od 3.000$ u manje od 2 dana na svjetskoj burzi!

Zaradio više od 3.000$ u manje od 2 dana na svjetskoj burzi!
1

Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH), pored obiteljskog restorana ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od kuće, sa laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svjetskoj burzi preko interneta.

'Za trgovanje na svjetskoj burzi i FXLider sam saznao preko interneta. Prvo sam na njihovom portalu otvorio demo račun za vježbanje i trgovao par dana. Poslije toga sam otvorio pravi račun, investirao svoj novac i vrlo brzo krenuo zarađivati', kaže Todorović.
Za samo 2 dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3.264 dolara trgujući ruskom rubljom na svjetskoj burzi.
'Ukupno sam do sada zaradio oko 4.000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem eurom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi se nešto moglo desiti sa ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovom tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3.264 dolara na uloženih 180 dolara', kaže Todorović.
Svim čitateljima '24sata.hr' koji se žele okušati u trgovanju na svjetskoj burzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

Saznajte kako zaraditi novac na svjetskoj burzi!
5.2.2015. u Zagrebu, u poslovnom centru VMD sa početkom od 18:00h, FXLider, regionalni lider u trgovanju na globalnom financijskom tržištu, organizira seminar na temu 'Kako zaraditi novac na svjetskom financijskom tržištu'. Prijavite se ovdje.

FXLider ima ekskluzivnu suradnju sa Fortrade Limited – tvrtkom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. 
Pored dolje navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Sukladno tome svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na vlastiti rizik. Svako osigurano istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe koja ga može primtii. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljeno da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja, kao takvog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra