Obavijesti

Zaronite i vi uz ronilački klub HRVI NEMO ADRIATIC!

Zaronite i vi uz ronilački klub HRVI NEMO ADRIATIC!
2

27. travnja bazen će biti na raspolaganju građanima od 10.00 do 23.00 sata, na način da do 20.00 sati rone djeca i mladi do 17 godina, a od 20.00 do 23.00 sata na rasporedu je noćno ronjenje za odrasle.

Ronilački klub HRVI NEMO ADRIATIC i braniteljska zadruga PRO-X najavljuju svoj novi Projekt „Pogled u plavo – promocija Hrvatske kroz ronjenje“ koji počinje 27. travnja u Gradu Zaprešiću.

Manifestacija će se odvijati dva dana u centru grada, na popularnoj „šetnjici“ u bazenu promjera 10 m i dubine 1,2 m, na čijim će unutarnjim stranicama biti postavljena podvodna izložba poznatog fotografa Marjana Radovića (član RK Nemo Adriatic). Promocija je zamišljena na način da se svim zainteresiranim građanima omogući besplatan uron u punoj ronilačkoj opremi (odijelo, boce, regulator i maska) uz obuku profesionalnih instruktora ronjenja te uz pratnju istih i obilazak podvodne izložbe.

27. travnja bazen će biti na raspolaganju  građanima od 10.00 do 23.00 sata, na način da do 20.00 sati rone djeca i mladi do 17 godina, a od 20.00 do 23.00 sata na rasporedu je noćno ronjenje za odrasle.

28. travnja bazen je ponovno na raspolaganju građanima kada je predviđeno ronjenje za odrasle do 20.00 sati, nakon čega slijedi program u kojemu će se građanima i medijima obratiti gradonačelnik g. Željko Turk. Gradonačelnik će uručiti i donaciju u sklopu humanitarnog dijela Projekta, a svjetski i europski prvak i rekorder  u ronjenju na dah Goran Čolak, demonstrirati će atraktivan uron u disciplini statika (preko 8 min) uz laser show.

Osim promocije ronjenja, cilj ovog Projekta je i senzibiliziranje građana o očuvanju okoliša i odlaganju otpada na za to predviđena mjesta, u čemu će nam pomoći i jedan od partnera u Projektu, tvrtka C.I.O.S. iz Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja