Obavijesti
komentari
Znate li čemu služi svaka strana oštrice na ribežu? Evo odgovora
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

P S l H O G I N E K O L O G
Jedna za zelje, jedna za jabuke i sir...ostale strane ne koristim 😄
Dk
Nisi nikada ribao 🍋?
P S l H O G I N E K O L O G
E da, limunovu koricu sam zaboravio
Dk
Ribaš ga na predzadnje ili zadnje rupice?
Lyonel
I mene zanima na koje rupice ga ribaš🤦‍♂️🙄😅
P S l H O G I N E K O L O G
Na one najsitnije...
Dk
To sam i ja radila tak sve dok nisam otkrila da mi je bolje na one predzadnje veličine.. ispadne mi puno aromatičnije
P S l H O G I N E K O L O G
Da, bolje je na predzadnje a i imam mali ribež baš za limun ili slično
Dk
Onaj zadnji je možda za đumbir, ne znam, ugl.. na njemu se uvijek mučim i sve ostane zalijepljeno s unutarnje strane pa mi bzvz
P S l H O G I N E K O L O G
Točno tako, sve ostane na ribežu...a đumbir je super, daje poseban okus
Dk
I ja ga obožavam
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .