Obavijesti

10 hrvatskih plaža na kojima bi vam se moglo posrećiti

10 hrvatskih plaža na kojima bi vam se moglo posrećiti
3

Travel Channel, popularna američka medijska mreža koja se bavi putovanjima dala si je truda i «izračunala» faktore popularnih destinacija.

Jeste li znali da i plaže imaju svoj seks faktor? Vjerojatno niste, no Travel Channel, popularna američka medijska mreža koja se bavi putovanjima dala si je truda i «izračunala» faktore popularnih destinacija. A kako su Ameri i njihovi celebovi sve luđi za našim plažama, predstavljamo vam njihov odabir 10 hrvatskih plaža na kojima bi vam se moglo posrećiti. 

Pomalo iznenađujuće, ali tek na desetom mjestu je glavna partijana s ove strane Jadrana, popularno Zrće na Pagu. Autori ljestvice smatraju kako je to jedina naša plaža koja se može mjeriti sa svjetski poznatom Ibizom. Sljedeće su «hvarske» plaže na Paklenim otocima i ona na otočiću Sv. Jerolim, koji unatoč čednom imenu skriva poznatu nudističku plažu te je savršeno skrovište za nestašne igrice.

Donji dom ove Top 10 ljestvice zatvaraju još dvije otočne plaže – na sedmom mjestu ugnijezdio se općepoznati Zlatni rat u Bolu na Braču dok je korak ispred nudistička plaža Kandalora na Rabu, točnije na šumovitom poluotoku Frkanj koji jednostavno navodi na grijeh svojim uvalicama i pomalo divljom netaknutom prirodom. Rovinjska Valalta je prema Travel Channelu idealna za romantičare, slično kao i šljunčana plaža Vrulja u blizini Brela koja je okružena liticama što će svakako obeshrabriti voajere.

Druga pratilja najseksi hrvatske plaže je Baška plaža (poznata i kao Vela plaža) koja slovi i kao jedna od najljepših plaža na Kvarneru. Ispod turističkog naselja Girandella u Rapcu smjestila se istoimena plaža okružena borovom šumom koja je vjerojatno doprinijela da ova istarska plaža bude tako visoko ocjenjena.

A titula najseksi plaže odlazi na jug, točnije desetak kilometara od Dubrovnika gdje se nalazi mjesto Plat. Tamošnja plaža za golaće ocjenjena je kao jedna od najbolje čuvanih tajni Jadrana. Unatoč svojoj ljepoti za nesputanu zabavu na ovoj plaži barem tijekom dana morat ćete ponijeti i suncobran jer je prirodnog hlada i zaklona relativno malo.

Vjerojatno svatko od vas ima vlastitu ljestvicu svojih najdražih ljubavnih gnijezda na moru no jedno je sigurno - ljetna opuštenost i razigranost ne znači seks bez kondoma. Želimo vam more nezaboravnih trenutaka na hrvatskim plažama i zapamtite: Love.Sex. Durex.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici