Obavijesti

15-30% popusta u Meblu od 15. do 18.06.!

15-30% popusta u Meblu od 15. do 18.06.!
8

Trebate novi krevet, madrac, sjedeću garnituru ili namještaj za svoj vrt? Nemojte propustiti Meblo vikend akciju

Trebate novi krevet, madrac, sjedeću garnituru ili namještaj za svoj vrt? Nemojte propustiti Meblo vikend akciju i nabavite sve navedeno po povoljnijim cijenama. 

Vikend akcija (koja u Meblu traje čak do ponedjeljka 18.06.) ovaj puta donosi 15% popusta na krevete sa spremištem iz linije Punkt, multifunkcionalne garniture Feydom te kompletan shabby chic asortiman, 20% na madrace Monsun, Aktiv Seven i Galileo te čak 30% popusta na vrtni asortiman od tikovine i eukaliptusa.

Iz ponude izdvajamo:

Madrac Monsun u kombinaciji HR i memory pjene sa Silver + antibakterijskom i antialergijskom zaštitom u raznim  i vanstandardnim) dimenzijama može biti Vaš već za 1.580 kn (dim. 200X80) umjesto 1.975kn, a madrac rolani  Aktiv Seven od hladno lijevane pjene u 7 zona za 1.055,20kn (umjesto 1.319kn).

Kreveti Jana, Gramos  i Viola sa spremištem u različitim dimenzijama (200x120/140/160 i 180) mogu biti Vaši već od 3.071kn.

Multifunkcionalne garniture Feydom odlikuju se funkcionalnošću i kvalitetom te modernim dizajnom. Riječ je o garniturama koje zadovoljavaju potrebe za smještajem gostiju i to vrlo jednostavnim prerasporedom elemenata bez posebnih sistema razvlačenja. Posebno ističemo garnituru Mini Gemini koja može biti vaša za 5.649kn (ušteda od 997kn) te garnituru Bonbon koja pored ležaja ima i spremište ,  a može biti Vaša za 5.758kn.

Tu je i  atraktivan popust od 15% na kompletan Shabby chic asortiman koji uključuje krevete, komode, blagovaonski namještaj, biblioteke, .... Riječ je o ručno izrađenom namještaju visoke kvalitete u svaki će prostor unijeti dašak elegancije prošlih vremena. Male nepreciznosti i nesavršenosti poput diskoloracije i rezbarija daju posebnu draž ovom namještaju.

Za sve one koji još uvijek nisu opremili svoj vrt za ljeto- sada je pravo vrijeme za to. Vrtni namještaj od tikovine i eukaliptusa snižen je čak 30%. 

Iskoristite ove posebne pogodnosti,a za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.