Obavijesti

20% popusta na sjedeće garniture od 16. do 19.03.2012.

20% popusta na sjedeće garniture od 16. do 19.03.2012.
9

Iskoristite vikend akciju – 20% popusta na funkcionalne, udobne te nadasve kvalitetne Meblo garniture! Samo od 16. do 19.03.2012.

Meblov asortiman – www.meblo.hr  sjedećih garnitura veoma je širok i sveobuhvatan te smo uvjereni da će svatko pronaći nešto po vlastitom ukusu. Mnoštvo različitih modela, materijala i kombinacija, modernih ili klasičnih, sa ili bez ležaja, u preko 100 različitih nijansi boja.

Iskoristite ovu specijalnu vikend ponudu i kupite garnituru uz 20% popusta u najbližem Meblo salonu ili jednim klikom na Meblo web shop.

Iz ponude izdvajamo multifunkcionalnu garnituru Vega-Z koja se pretvara u ležaj, sa spremištem za posteljinu u naslonu.

Garnitura Vega-Z odlikuje se funkcionalnošću i kvalitetom te modernim dizajnom. Riječ je o garnituri srednje tvrdoće koja zadovoljava potrebe za smještajem gostiju i to vrlo jednostavnim prerasporedom elemenata bez posebnih sistema razvlačenja. Pored navedenog, garnitura u svom naslonu "skriva" po dva spremišta za odlaganje posteljine dimenzija 200x35x60h. Vikend akcijom ganitura Vega – Z može biti vaša za 5.419,20 kn umjesto 6.774KN , dakle uz uštedu od čak 1.354,80.

Pored navedenog ističemo i garnituru Co-co koja se može naručiti kao manji ili veći trosjed te kao kutna garnitura sa damskim ležajem i spremištem. Riječ je o vrlo udobnoj garnituri koja se na jednostavan način pretvara u ležaj s madracem, pogodan za svakodnevno spavanje, u nekoliko tazličitih kategotija tkanine te preko 50-ak različitih nijansi boja. Garnitura ima  mogućnost skidanja postojećih navlaka, kako sa sjedećih i leđnih jastuka, tako i s kostura garniture što značajno pridonosi lakšem održavanju vaše sjedeće garniture, a isto tako vam pruža mogućnost zamjene postojećih navlaka s novim.

Iskoristite ovu posebnu vikend akciju i posjetite najbliži Meblo salonu ili Meblo web shop. 

Iskoristite i akciju na Meblo kuhinje uz popuste -25% do kraja ožujka!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću