Obavijesti

Advent u Jaski 2014. - raznolik program i mnoštvo sadržaja

Advent u Jaski 2014. - raznolik program i mnoštvo sadržaja
10

Po prvi put, u suradnji Grada Jastrebarskog, Turističke zajednice grada Jastrebarskog i Društva naša djeca Jastrebarsko, organizira se Advent u Jaski

U sklopu manifestacije postavlja se klizalište na kojem će se odvijati zimska igraonica te brojna druga događanja, ali i šator u kojem će posjetitelji moći prisustvovati bogatom zabavno - kulturnom programu.

Otvorenje klizališta 29.11.2014.

Otvorenje klizališta biti će upriličeno u subotu 29.11.2014. Na otvorenje klizališta i ove će godine doći Djedica u pratnji mažoretkinja, a ova vesela kolona koju ćete moći pozdraviti duž glavne jaskanske prometnice, kreće ispred Lidl-a u 18 sati.

Nakon što Djedica svečano otvori manifestaciju i klizalište, očekuje vas spektakularna 15-minutna utakmica prošlogodišnjih finalista hokejaške lige, a nakon toga, u 19 sati klizalište će se otvoriti za sve posjetitelje. Na dan otvorenja, klizanje će biti besplatno, a za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Baggio.

Program događanja 29.11.2014.- 11.1.2015.

Manifestacija "Advent u Jaski 2014"  trajat će sve do 11. siječnja, a osim zimske igraonice i škole klizanja, na ledu će se igrati i hokejaška liga te održavati brojna tematska događanja i natjecanja, zabavne  igre i programi. Uz klizalište, ove će godine biti postavljen šator u kojem će se odvijati božićni sajam i zabavno kulturni program upotpunjen „zimskom“ ugostiteljskom ponudom.

Kao i svake godine, posebnu pozornost ćemo dati našim najmlađima koji će imati priliku dočekati Svetog Nikolu 6.12.,  Djeda Mraza s poklonima sponzora manifestacije Lidl d.o.o. 19.12. i 20.12. te će isto tako moći gledati predstave, koncerte i nastupe zabavljača te klauna u šatoru.

Nastupi KUD-ova, zborova i ansambala s područja grada, Božićni sajam koji će trajati u periodu 5.12. -21.12. na kojem će se moći kupiti domaći proizvodi i prigodni pokloni te gastronomske tematske prezentacije i degustacije tradicijskih jela pred posjetiteljima garancija su da niti odrasli neće biti zakinuti.

I ove ćemo godine u sklopu manifestacije dočekati Novu Godinu, i to organiziranim dočekom za najmlađe (u 17 sati) te veselim dočekom za sve građane od 21 sat.

U hrvatskom skijaškom tjednu, u Jaski će se pod šatorom održati sajam rabljene zimske obuće i odjeće te opreme za zimske sportove, a manifestacija Advent u Jaski završava utakmicom  finala hokeja na ledu 11. siječnja.

Dođite i osjetite pravi duh zimskih radosti i blagdanskog ugođaja na Štrosu u Jaski!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je