Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Akcija koju niti jedan zaljubljenik u zvuk neće odbiti!

Pojačalo Yamaha RX-V379 dobitnik je ovogodišnje What Hi-Fi nagrade na razini do 500 £ te je nasljednik prošlogodišnjeg Yamaha dobitnika u ovoj kategoriji

nove boje zvuka
Foto: nove boje zvuka

Ovo diskretno pojačalo u dizajnu 5.1 kanalnog AV prijemnika podržava Bluetooth za bežični streaming glazbe, 4K Ultra HD prolaz (HDCP2.2/4K60p), YPAO i prednji USB ulaz. Novi dizajn daljinskog upravljača omogućuje jednostavnije korištenje, a posebna pažnja usmjerena je na osiguranje izvoda sklopova u skladu s primjenama najnovijih tehnologija.  Kada je u pitanju postavljanje, Yamahino YPAO automatsko kalibriranje je jednostavno, ali učinkovito. Sa 70W po kanalu donosi mnogo snažniji zvuk nego što bi se cijenom moglo pretpostaviti. 

Yamaha V379 nudi zabavan i snažan zvuk koji točnošću i dinamikom ispunjava prostoriju. 

U ponudi Novih boja zvuka, ovaj mjesec ističu se i Yamaha NSF51 podni zvučnici koji su savršen izbor za veliki TV ekran i potpuno uživanje u HD izvoru zvuka. Konfiguracija visokotonca, 2 bas zvučnika te snažan bas omogućavaju čiste i jasne tonove. Prednja rešetka i zaokružen oblik zvučnika s luksuznim dizajnom te izbor između dvije boje lako i jednostavno će se uklopiti uz bilo koje kućno kino.  

Visina od 97cm omogućuje visoki kapacitet kabineta za proizvodnju uzbudljivih bas tonova, uz oslon sustava za suzbijanje odjeka kabineta koji također proizvodi kristalno jasne visoke tonove. Drvena pločica u mrežnom krugu pokazuje predanost kvaliteti zvuka, ne samo za filmove, već i za druge izvore kao što su CD, MP3 i streaming glazbe. 

Redovna cijena Yamaha RX-V379   je 2.490,00kn

Redovna cijena Yamaha NSF51 iznosi 2.290,00 kn

Akcijska cijena kompleta RX-V379 + NSF51 iznosi 3.990,00 kn 

NOVE BOJE ZVUKA
B.Adžije 31/1, 10 000 Zagreb 
www.bojezvuka.hr

Message