Obavijesti

Ostvarite stipendiju na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj

Ostvarite stipendiju na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj
6

Na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-u) raspisan je natječaj za upise u sljedeću 2012./2013. akademsku godinu, kao i natječaj za dodjelu stipendija

Stipendije se dodjeljuju u obliku financijske potpore u ukupnom iznosu od 2,5 milijuna kuna. Rok prijave je 15. veljače. Prijavite se, ostvarite pravo na stipendiju i studirajte na jedinom američkom koledžu u regiji. RIT/ACMT nudi stručne preddiplomske programe: Informacijske tehnologije, Međunarodno poslovanje i Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima. Više informacija o studiranju na RIT/ACMT-u možete potražiti na www.acmt.hr.

Zašto odabrati RIT/ACMT? 

- RIT/ACMT nudi kvalitetne akademske programe usklađene sa standardima jednog od vodećih američkih sveučilišta Rochester Institute of Technology. 

- Bogato teorijsko znanje stečeno tijekom studija primjenjuje se kroz obveznu stručnu praksu. 

- Sva predavanja održavaju se na engleskom jeziku. 

- Studenti rade u dinamičnom internacionalnom okruženju, u malim grupama, uz personaliziran pristup. 

- Podučavaju ih kvalitetni predavači s bogatim međunarodnim iskustvom. 

- Nastavne metode koje primjenjuju potiču interakciju i aktivno sudjelovanje studenata. 

- Predavanja se održavanju u predavaonicama opremljenim najsuvremenijom informatičkom opremom, uključujući i najinovativne Apple iMac kompjutore. 

- Studentima RIT/ACMT-a pruža se odlična prilika da dva kvartala pohađaju u kampusu matične institucije Rochester Institute of Technology, u Rochesteru, New York. 

- Statistike govore o natprosječno visokom postotku zapošljavanja diplomanata po završetku RIT/ACMT-a.

SAZNAJTE VIŠE O STRUČNIM STUDIJIMA

INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE; Stručni studij Informacijske tehnologije dostupan na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i u Zagrebu, studentima osigurava potrebna teorijska i praktična znanja u području suvremene informatičke tehnologije s naglaskom na dizajniranje i razvoj informatičkih programa orijentiranih na krajnjeg korisnika. Nastava se odvija u predavaonicama opremljenim najinovativnijim Apple iMac računalima.

MEĐUNARODNO POSLOVANJE; U suvremenome poslovnom svijetu mnoge kompanije posluju globalno, stoga su profesionalci upoznati s kulturološkim i političkim različitostima, kao i s konkurentnošću te ekonomskim uvjetima na globalnom tržištu vrlo traženi. Studijski program Međunarodno poslovanje, dostupan na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Zagrebu, studente priprema za izazove na globalnom tržištu. Studij nudi dva područja specijalizacije, marketing ili menadžment, a uključuje kolegije kao što su: Razvoj poslovnog plana, Marketing u globalnom okruženju, Globalno poslovanje, Financije u globalnom okruženju, Upravljanje inovacijama i tehnologijom i dr. 

MENADŽMENT U TURIZMU, HOTELIJERSTVU I USLUŽNIM DJELATNOSTIMA; Program Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima, dostupan na RIT/ACMT-u u Dubrovniku, kroz idealnu ravnotežu praktičnog iskustva i teorijskog znanja studente priprema za karijeru u područjima ekonomije i turizma. Studenti slušaju stručne kolegije kao što su: Marketing i prodaja u hotelijerstvu, Planiranje i razvoj u turizmu, Mikroekonomija, Inovacije u uslužnim djelatnostima, Vrednovanje kvalitete usluga, Upravljanje objektima i imovinom, te Poduzetništvo. 

Za više informacija posjetite www.acmt.hr ili nas kontaktirajte na tel: 01 643 9100 ili 020 433 000 ili email: admissions@acmt.hr 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.