Obavijesti

Sport

Komentari 36

Sandra je dvaput rušila rekord mitinga, slavila je hicem 68.23!

Sandra je dvaput rušila rekord mitinga, slavila je hicem 68.23!
1

Sandra Perković otvorila je sezonu Dijamantnom ligom u Dohi. Braniteljica naslova je bez većih problema osvojila prvo mjesto. Naša atletičarka bacila je disk 68.23 m

VIDEO

Sandra Perković nije se natjecala osam mjeseci. Na Olimpijskim igrama u Londonu bacila je 69,11 metara. Njezin osobni rekord. U siječnju se ozlijedila, no to je sad iza nje. Sezonu je otvorila na prvoj stanici Dijamantne lige. U Dohi. 

Nije Sandra imala većih problema na otvaranju sezone te je hicem 68.23 metara osvojila prvo mjesto u Dohi i zaradila 10.000 dolara. Sandra je već prvim hicem od 67.37 metara srušila rekord mitinga. 

U drugom pokušaju Sandra je bacila disk 66.36. Treći hitac nije bio ispravan, a u četvrtom je bacila 65.70. U petom pokušaju Sandra je ponovno bacila preko 67 metara, disk je pao na 67.13. U šestom pokušaju Sandra je popravila svoj rekord mitinga i bacila disk na 68.23 metara!

Hrvatska atletičarka slavila je sa skoro pet metara boljim rezultatom od konkurentica. Druga je bila Zinaide Sendriute iz Litve (63.92), a treća Njemica Anne Ruh (63.01).

Sandra je prošle sezone osvojila Dijamantnu ligu sa šest pobjeda i jednim drugim mjestom te je ukupno zaradila 106.000 dolara. Danas nijedna od njezinih protivnica u Dohi ove sezone nije bacila preko 65 metara pa joj je put do pobjede bio olakšan.

Sandra je bila svjesna da je favoritkinja i tako se postavila. Naša atletičarka brusi formu za Svjetsko prvenstvo u Moskvi, a prva stanica Dijamantne lige za nju je bila samo zagrijavanje. Ovo je bilo prvo natjecanje na kojem je nastupila s novim trenerom. 

Podsjećamo, naša zlatna olimpijska pobjednica prekinula je suradnju s dugogodišnjim trenerom Ivanom Ivančićem. Sad radi s dečkom Edisom Elkasevićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union