Obavijesti

Atraktivan program na Zagrebačkom sajmu nautike

Atraktivan program na Zagrebačkom sajmu nautike
1

Posjetite Zagrebački sajam nautike na Zagrebačkom velesajmu od 19. do 23. veljače 2014. Očekuje vas atraktivan program uz Surf & Kajak show, ronioce i bazen te bogata nagrada!

Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održat će se od 19. do 23. veljače 2014. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 23. izdanju izložit će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji. Sajam je nezaobilazno mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.

Nautički sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti“ i još kažemo uživati. Iskreno, želimo to i Vama! Hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu. Uživajte i maštajte o ljetu već u veljači.

Želite okusiti neke nove avanture? Samo dođite, imamo zanimljivosti za Vas.

Surf & Kajak show, atraktivan program u organizaciji Surfmania tima prezentirat će sve novosti vezane uz windsurfing i kajake.

U paviljonu 10a bit će postavljen bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće. Ronilački klubovi okupljeni oko bazena ponudit će i svim zainteresiranim posjetiteljima sajma da navuku ronilačku opremu, uđu u bazen i iskušaju se kao pravi ronioci. Održat će se i seminar o ronjenju na dah kao i promocija ronjenje u vatrogastvu. Ronjenje na dah ili apnea je ronilačka disciplina kojom se ljudi bave od davnina. U subotu, 22. ožujka od 13.30 do 14.00 sati, u bazenu u paviljonu 10a ronilac Jure Daič iz Slovenije pokušat će roniti 10 minuta na dah.

Ako i niste ozbiljan kupac, svoj dolazak na sajam shvatite kao zalog za budućnost jer možda baš primjerak u koji se zagledate bude vaš već sljedeće godine!

Ako vam se posreći, možda otplovite sa sajma s glavnom nagradom! Gumeni čamac na napuhavanje YAM 340S i vanbrodski motor Yamaha F6CMHS čekaju da ih netko osvoji!

Dodatna dva sajma za prste polizati!

I ove godine smo zaokružili cjelinu hrvatske turističko nautičke ponude i enogastronomije. Zagrebačkom sajmu nautike pridružio se Hotel & Gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa i InGa, sajam gastronomskih inovacija – sajmovi za prste polizati!

Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u