Obavijesti

Baka Katarina - ima 87 godina i zna što je internet, a što CD

Baka Katarina - ima 87 godina i zna što je internet, a što CD
4

Ima ona i svoj mobitel, ali sam ostavila svoj budući da postoji opasnost da baka spusti slušalicu jer će pomisliti da joj nešto želite prodati - napisala je unuka Marta

Baka Katarina na je s oduševljenjem ugostila u svom domu i otkrila da ju je u nagradnu igru prijavila njena unuka Marta. 

- Imam jako dobre unuke, uvijek mi pomažu s čišćenjem, osobito otkako me zdravlje više ne služi kao nekoć. Super da su me prijavile, jer će sad moj dom biti besprijekoran za Uskrs - objasnila nam je razdragana baka. 

Kao nagradu za pomoć u kući uvijek priredi svojim dvjema unukama kao i kćeri ukusan ručak.

Gospođa Katarina objašnjava da joj je čistoća u kući jako važna, a dok je imala energije voljela je obavljati sve kućanske poslove. Tojerove profesionalke za čišćenje prvo su se primile čišćenja kuhinje, koja je obično najprljavija prostorija u svakom domu, a zbog dodira s hranom njena je čistoća i higijena izrazito važna. Pećnicu su pošpricale Permatalom, kojeg su ostavile 10-ak minuta da djeluje kako bi uklonio jače nečistoće, a ostatak kuhinje oprale su sa Super Jonom za kuhinju, i već je kroz pola sata kuhinja naprosto zabljesnula.

Mi smo oduševljene učinkovitošću Labudovih sredstava, koja efikasno i brzinski uklanjaju masnoće i mrlje, a prostor istovremeno ispunjavaju ugodnim i prirodnim mirisima, za razliku od agresivnih kemijskih sredstava koja oštećuju površine u domu, objasnile su nam naše profesionalke. Osim zalihe Labudovih sredstava za čišćenje, gospođa Katarina osvojila je i Whirlpool perilicu rublja i perilicu posuđa s integriranom 6th sense tehnologijom. 

- Unuke će mi objasniti kako koristiti te moderne aparate, tako su mi pokazale i kako radi mobitel, pa se s njime dobro služim već deset godina - uvjerena je vesela baka Katarina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.