Obavijesti

Show

Komentari 2367

Superfinale: Marijana izgubila Nemeša, a osvojila 104.700 €

Superfinale: Marijana izgubila Nemeša, a osvojila 104.700 €
17

U superfinalu prvo je Nemeš ostavio Marijanu, a onda je počelo ispadanje. Prva je iz kuće izašla Soraja, nakon nje Brandon, sljedeći je ispao Horvat, a onda i Duško

VIDEO

Za glavnu nagradu od 104.700 eura borilo se petero stanara. Prva je ispala Soraja, a nakon nje kuću su napustili Brandon i Horvat.

Dok su svi zajedno na otpadu čekali proglašenje pobjednika Duško i Antonija su se smijali, a Marijana je bila tužna i brisala je suze. Voditeljica ju je nasmijala tek kad ju je pitala je li mislila da se ne vidi seks u BB-u.

Šibenčanka je spomenula 21. travnja kao bitan datum za nju i Nemeša, ali nije htjela otkriti što se tada dogodilo jer je to sada, nakon što je on javno prekinuo s njom, nebitno. Uspjela je reći i kako joj je drago što ima podršku obitelji.

Ubrzo je zatvoreno glasanje, a Marijana je postala prva pobjednica regionalnog Big Brothera. Nije vjerovala što se dogodilo i da je postala prva ženska pobjednica. Nakon što joj je Veliki Brat rekao da mora napustiti otpad, Marijana nije htjela izaći iz kuće, a krenula je tek kad joj je BB počeo odbrojavati.

Dočekao ju je otac Ivo s kojim se dugo grlila nakon izlaska, a on ju je dopratio i pred publiku. Gledatelji su pobjednici priredili mlaki doček u kojem je bilo malo pljeskanja, ali i zviždanja. Tek polovica ovogodišnjih natjecatelja došli su joj čestitati na pobjedi, a među njima nije bio Nemeš.

Show je završio uz zvuke Nemešove pjesme i uz sliku uplakane Marijane koja je u ruci držala ček na 104.700 eura.

Nemeš ostavio Marijanu

Odmah na početku showa svi superfinalisti morali su se iz luksuzne kuće preseliti na otpad. Tamo su pogledali uvodnu špicu superfinala.

Prvi gost superfinala bio je Nemeš. Dok je njega intervjuirala Antonija, Marijana ih je gledala s otpada.

- Odličan je osjećaj izaći iz kuće, doći u stvarni svijet i biti svjestan svega. Puno mi znači što su me dočekali moji prijatelji i što mi ništa ne zamjeraju. Bojao sam se njihove reakcije jer su mi se u glavi stvorile razne priče i nisam znao što je kako prikazano. Roditelji su me odlično dočekali i smirilo ih je kad su vidjeli da sam izašao isti kakav sam i ušao. Oni nisu bili spremni na ovo - ispričao je Antoniji Nemeš.

Nakon što su mu prikazani postoci glasova koje stanari imaju za pobjedu, Nemeš je pretpostavio da Marijana ima najviše bodova. Dodao je i da su dva razloga zašto mu je bilo drago što je ispao prije superfinala. Htio je da se vidi s ljudima s kojima se posvađao, kao što su Bojana i George i koji su mu pokušali govoriti neke stvari o Marijani. Rekao je da nitko nije mogao doprijeti do njega sve dok nije došao do svojih prijatelja koje poznaje cijeli život i koji su mu rekli kako stvari stoje. Kao drugo, drago mu je što je mogao doći pružiti podršku Marijani, koju je nazvao glavnom glumicom ovog serijala, dok bude uzimala lovu.

- Ja sam imao devet iz glume na fakultetu, ona zaslužuje barem 15 - rekao je cinično.

Ubrzo je nastavio dalje.

- Ja nikome nisam u kući nanio više zla nego sebi. Sad ja režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to vidio kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune. Nije bitno jesi li sam pao ili te netko gurnuo. Bitno je što napraviš kad se ustaneš - zaključio je.

Marijana je s otpada gledala taj cijeli intervju i na licu joj se vidjelo da je jako nezadovoljna zbog toga što je on rekao. Kad ju je Antonija pitala kako se osjeća, Šibenčanka je samo kratko rekla 'It's OK'.

Prva je iz kuće izbačena Soraja

Odlično sam i drago mi je što sam ovdje, rekla je Soraja odmah nakon izlaska iz BB kuće. Voditeljica Marijana tada joj je rekla da se prvih tjedana showa pričalo o njenom privatnom životu i nasilju.

- Nisam nasilna osoba, što su svi mogli vidjeti u ovih 106 dana u kući. Kao mlađa sam se nekoliko puta potukla, ali to je svaki put bila samoobrana - rekla je Soraja i dodala da nikada nikoga nije udarila u avionu.

Odmah potom odgovorila je da nema dečka, a rekla je i da joj se u kući niti jedan muškarac nije svidio.

- Nisam uopće razmišljala o tome da bi bila s nekim u kući, a ove godine u showu je bilo lijepih djevojaka. Možda mi je Antonija bila najljepša, a mislim da ću se s njom družiti i nakon showa. Horvat i Duško su mi postali najbolji prijatelji u kući - ispričala je.

Nakon intervjua sa Sorajom u studiju su se pojavili svi sudionici ovogodišnjeg Velikog Brata.

Drugi je show napustio Brandon

Jedva sam čekao da izađem jer je u kući postalo jako dosadno. Zadovoljan sam svojim sudjelovanjem u showu, odmah po izlasku rekao je Brandon.

Antonija ga je pitala zašto mu je glavni favorit Marijana.

- Ona je bila iskrena i nikad u kući nije imala masku. Bilo je lako komunicirati s njom, ali naš odnos nije bio ništa specijalno. U kući je najmanje iskrena bila Bojana - objasnio je. 

Brandon misli da će mu život nakon showa dobiti ubrzanje, a planira i završiti školovanje. Nije htio otkriti koga će voditi u Prag, ali rekao je kako to neće biti Lester.

- Ja sam umjetnik i ušao sam u kuću kao umjetnik, a Lester je bio dio mog performansa kojeg sam ja zamislio u glavi - rekao je na kraju.

'Jesi li imala sretan brak?'

Izbačeni natjecatelji dobili su priliku pitati pitanja Duška, Horvata i Marijanu. Nikola je Marijanu pitao je li uistinu imala sretan brak prije showa.

- Joj Nikola. Ne želim to komentirati - rekla je Marijana, a činilo se da je na rubu suza.

Rekla je i da bi kćeri, da se ona za 20 godina nađe u istoj situaciji kao ona ove sezone u BB-u, rekla da sluša svoje srce. 

Marijana je Bojani odgovorila da ne očekuje da joj muž oprosti postupke u kući. 

Horvat je pak morao 'razočarati' Bojanu i rekao joj je da nije imao 'specijalnu taktiku' u kući.

Treći ispao Horvat, ostali samo Marijana i Duško

Mnoge je iznenadilo što je treći iz showa izletio Horvat.

- Drago mi je što sam došao do kraja i drago mi je što imam super prijatelje u kući. Meni su ova tri mjeseca bila super. Ovo mi je bilo najbolje iskustvo u životu. Jučer sam shvatio da tu kuću ne čine zidovi i sobe nego ljudi koji su unutra, baš su mi nedostajali neki prijatelji kojih nije bilo samo nekoliko dana - rekao je i dodao da je najviše uživao u Balkan Song Contestu.

Težak mu je bio onaj tjedan u kojem su glumili kokoši jer je on onda bio glavni pa je osjećao veliki pritisak.

- Ja sam ovdje očito uvijek moralni, a nikad pravi pobjednik - zaključio je na kraju i rekao da bi volio da pobjedi Duško. Ipak, ne bi imao ništa protiv ni da Marijana pobjedi. Voditeljica Marijana na kraju ga je ipak pitala što je bilo s Antonijom.

- Ma pijana posla. Jesmo se poljubili ispod pokrivača, ali to je to - objasnio je i dodao da bi u kući eventualno Soraja bila njegov tip. Otkrio je i da je pričao sa Sorajom na tu temu i da mu je ona onda rekla da je on prestar za nju i da ona voli mlađe dečke.

Imaš još prijatelja koji te vole

Marijanu je u studio došao dočekati njen otac, a ona se rasplakala kad ga je vidjela.

- Sve je u redu. Tata te voli i imaš još prijatelja koji te vole - rekao je kćerki, koja mu se zahvalila što je došao i rekla mu je da ga voli. Dodala je i će razgovarati kad izađe van. 

- Zaljubila sam se u Nemeša - rekla je Marijana Antoniji prije konačne odluke o pobjedniku showa.

Sestre, kćeri i Radojka došle su dočekati Duška, a on se oduševio što ih sve vidi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2367
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili