Komentari 0

Black Friday na 24sata: Iskoristi tjedan popusta i kupi PLUS+

Black Friday na 24sata: Iskoristi tjedan popusta i kupi PLUS+

Svi koji žele aktivirati PLUS+ pristup sada mogu iskoristiti odličan Black Friday popust i čitati neograničeno sav sadržaj na portalu.

Na 24sata Black Friday nije samo jedan dan, nego tjedan velikih popusta. Sada je pravo vrijeme za aktivaciju PLUS+ pristupa jer za vas smo pripremili ogroman popust od 70% na godišnji pristup i gotovo 50% na mjesečni pristup. Sljedećih 7 dana moguće je uzeti godišnji PLUS+ pristup za samo 59kn ili mjesečni pristup za samo 15kn. Ponudu je moguće iskoristiti samo na portalu.

PLUS+ pristup puno je više od pristupa dodatnom sadržaju. Uz nagradne igre i najbolji sadržaj, čitatelji mogu neograničeno pristupati enigmatskom sadržaju (sudoku i križaljke) uz iskustvo minimalnog broja oglasa. Sve to uz maksimalnu fleksibilnost jer otkazati se može u bilo kojem trenutku, bez ugovora i bez obaveze.

Naši PLUS+ članci do sada su ostvarili preko 50 milijuna otvaranja što dovoljno govori o interesu za kvalitetne i zanimljive priče. Naši novinari Ivan Pandžić i Denisu Mahmutović u međuvremenu su osvojili prestižne nagrade HND-a za istraživačko i internetsko novinarstvo. Ivan Pandžić proglašen je i novinarom godine.

Sve PLUS+ priče možete vidjeti na jednom mjestu OVDJE.

ISKORISTI BLACK FRIDAY PONUDU