Obavijesti

Budućnost zvuka predstavljena u CineStaru Novi Zagreb

Budućnost zvuka predstavljena u CineStaru Novi Zagreb
6

Jučer je u multipleksu CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall) održana prva projekcija filma u 3D zvuku AURO u Hrvatskoj. Sustav je instaliran ekskluzivno u eXtreme dvorani CineStar-a

Nakon tehničkih objašnjenja i AURO 3D prezentacije, okupljenim novinarima i stručnjacima za montažu zvuka prikazan je film Croods, najnoviji animirani hit DreamWorks Animation studija. 

AURO 3D sustav instaliran je ekskluzivno u eXtreme dvorani multiplek­sa CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), čime je Hrvatska postala jedina zemlja u ovom dijelu Europe s ovako naprednom tehnologijom zvuka. 

 „Današnja prezentacija zvuka budućnosti - 3D AURO je još jedan dokaz da CineStar prati sve tehnološke inovacije. Nastojimo u ovom segmentu uvijek biti među prvima u svijetu, kako bi našim vjernim posjetiteljima pružili mak­simalni doživljaj i dodanu vrijednost. Svjesni smo da svako ulaganje dokazu­je snagu našeg brenda i bez obzira na izuzetno visoke investicije uvjereni smo da posjetitelji to prepoznaju i vraćaju na pravi način. 

Stoga ovim putem pozivam sve ljubitelje filmske industrije da dođu u multip­leks CineStar u Avenue Mallu kako bi među prvima u svijetu uživali u zvuku budućnosti 3D AURO. Napominjemo da se ovaj maksimalni užitak ne napla­ćuje dodatno i da je on uključen u standardnu cijenu ulaznice. Kako mi voli­mo naglasiti – u CineStaru uvijek dobiješ više“ izjavio je gospodin Damir Milinić, član uprave Blitz-CineStara.

 AURO 11.1 pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. AURO 11.1 projektiran je na tri prostorne osi – širina, dubina i visina - umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka. Ova tehnologija gledatelju omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka. U prirodi je slušatelj sa svih strana okružen akustičnim ref­leksijama koje su neophodne da ljudski mozak spontano i ispravno postavi zvučne izvore. To je temeljna razlika 3D i 2D audio sustava. 3D audio sustav omogućava gledatelju potpuni doživljaj zvučnih efekata što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!

Film Croods prvi je film u Hrvatskoj prikazan u ovoj revolucionarnoj tehnolo­giji. Riječ je o animiranoj avanturi smještenoj u prapovijest, koja prati pusto­lovine prve obitelji na svijetu. DreamWorks Animation studio na čelu s Jeffreyem  Katzenbergom već sad najavljuje 15 filmova koje ćemo u skoroj budućnosti moći slušati u AURO 3D zvuku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori