Obavijesti

CEWE fotoknjiga - novi način čuvanja uspomena i darivanja

CEWE fotoknjiga - novi način čuvanja uspomena i darivanja
11

Unikatna rješenja za svaku prigodu: fotoknjige, fotoplatna, foto čestitke, fotokalendari i drugi zanimljivi pokloni. Čestitajte i poklonite na maštovit način!

Slaganje slika u fotoalbume, postalo je dio prošlosti. Puno zanimljivije i originalnije je uspomene na drage ljude i lijepe trenutke  složiti u CEWE FOTOKNJIGU, koja pruža mnogo mogućnosti pa će i zadovoljiti i najzahtjevnije kreativce.

CEWE FOTOKNJIGA je rješenje i za sve one koji svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima. 
 Nakon što  je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade. Kako je izraditi? Jednostavno i brzo. Prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto programa s internet stranice www.cewe.hr

Sama izrada ujedno postaje i zabava, pogotovo kad otkrijete sve mogućnosti koje pruža taj fotoprogram.

Neograničene mogućnosti CEWE FOTOKNJIGE

Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na predivne trenutke.

U ponudi se nalaze razne veličine fotoknjiga kao što su Kompaktna koja zbog svojih praktičnih dimenzija 15x19cm može stati u svaki džep ili uvijek pretrpanu žensku torbu. Više nema isprike, svoje uspomene u svakom trenutku možete u najoriginalnijem obliku pokazati prijateljima. A tu je i najveći format CEWE FOTOKNJIGE - XXL (28x36 cm) koji je idealan za sve fotografije s vašeg vjenčanja.  Uz veličinu fotoknjige, možete birati i 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 154, dok je broj fotografija neograničen.

S toliko mogućnosti svi će važni dani i trenutci u životu biti trajno zabilježeni, na originalan i maštovit način. Sačuvati uspomenu na rođenje djeteta, prvi rođendan ili krštenje, vjenčanje, bračno putovanje ili posjetu dragim prijateljima, u CEWE FOTOKNJIZI je pravo remek djelo. Ništa draže bakama neće biti od listanja slika svojih unuka i obitelji , a slatko će se nasmijati i zanimljivim komentarima koje možete upisati uz  sliku.   Ona još može biti i  školski godišnjak, ili kroz slike i tekst predstaviti vašu djelatost ili proizvod.

Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. Ona je i originalan poklon vašim najdražima u svim prigodama, od rođendana, obljetnica i Božića.  Ova fotoknjiga može postati i vaša  kuharica, koja će razveseliti vaše najbliže.  Papir na kojemu je CEWE FOTOKNJIGA tiskana iznimno je kvalitetan i nudi se u lepezi od eksluzivnog fotopapira, sjajnog papira do standardnog 200 g papira.

FOTOPOKLONI - unikatno rješenje za svaku prigodu

Osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni, kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama koje će vašem zidu i prostoru dati jednu potpuno novu dimenziju.

Fotopokloni  idealni su za svaku životnu prigodu od  rođenja, krstitka, vjenčanja, rođendana  te prigodnih blagdana kao što su Božić (snježna kugla ili plišani sob) i Uskrs (Uskrsni zeko) ili vodena kugla sa srcima i jastuk u obliku srca za Valentinovo.

Kapa, majica, vrč za pivu ili privjesak za ključeve sa fotografijom bliskih i dragih osoba ili omiljenih likova iz crtića bit će  rješenje za one trenutke  kada je teško odabrati pravi poklon.

Učinite čestitanje važnih datuma u godini na maštovit način u obliku foto čestitke koja se također prema vašim željama uređuje  tako da ujedno bude i lijep dar onome tko je dobije.

A kako ne bi zaboravili na sve važne datume i obveze tijekom godine, tu je i CEWE fotokalendar u raznim veličinama koji će zasigurno biti originalan  podsjetnik na vašem zidu ili stolu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati