Obavijesti

News

Komentari 366

'Mala Meri' je u teškom šoku: U tijelu ubijenog bilo puno droge

'Mala Meri' je u teškom šoku: U tijelu ubijenog bilo   puno droge
3

“Mala Meri” leži na odjelu intenzivne njege. Policija ju je nekoliko puta htjela ispitati, ali liječnici ne dopuštaju zbog njezina stanja. Na spomen policije se uznemiri...

VIDEO

Jedino što je djevojka (19), koji svi zovu “mala Meri”, izgovorila u posljednja dva dana je: “Dobro sam, malo me boli”. Izbodena gotovo do smrti leži u riječkoj bolnici.

Nju je hladnokrvno nožem izbo Dino Kulišek (21) u nedjelju u Crikvenici. Prije toga je njezinu dečku Ivanu Jagodiću (22) prerezao grkljan. Izbo ga je više od 30 puta. Ubojstvo je potreslo cijelu zemlju. Stanovnici Crikvenice su u dubokom šoku.

“Mala Meri” leži na odjelu intenzivne njege. Policija ju je nekoliko puta htjela ispitati, ali liječnici ne dopuštaju zbog njezina stanja. Naime, djevojka je u ponedjeljak bila izvan životne opasnosti i stabilno, čak je i mogla komunicirati. No čim su joj liječnici spomenuli policiju, aparati na koje je spojena počeli su “divljati”. Kad je policija došla i pitala je poznaje li Ivana Jagodića, “mala Meri” se slomila. Počela je plakati, a potom je zanijemila. Od tada ne govori. 

Liječnici su dopustili kratak posjeti majci, ocu i stricu, ali samo na nekoliko minuta. Ne dopuštaju policiji da je ispita jer se djevojka strašno uznemiri. Gotovo cijelo vrijeme plače. 

U Ivanovom tijelu bilo je puno droge, ubojica se brani šutnjom

U utorak su bili gotovi i nalazi obdukcije. Iskusne patologe šokirao je nalaz.

Ubijenom Ivanu našli su drogu u tijelu. I ubojici i djevojci su uzimali krv, ali nalazi u utorak nisu bili gotovi. Ubojicu Dinu Kulišeka i njegova prijatelja uhitili su i doslovce donijeli u postaju. Prijatelja su odmah pustili. 

U utorak su ubojici na sudu odredili jednomjesečni pritvor da ne bi utjecao na svjedoke, pobjegao i ponovio djelo. Branio se šutnjom. Odredili su mu 600.000 kuna jamčevine.

Nadamo se da će ubojica biti osuđen na najstrožu moguću kaznu. On svakako nije sposoban funkcionirati u normalnom društvu i nadamo se da ga dugo neće biti među nama, ogorčeni su prijatelji stradalog mladog para

- Svi su ga se bojali i bježali od njega kad bi se pojavio u gradu, što je čudno jer su mu roditelji fini i pametni ljudi. Često je bježao od kuće i radio probleme - kažu nam mještani koji žele ostati anonimni. 

Nemilosrdni ubojica zaklao je Jagodića i teško ozlijedio djevojku zbog duga od 200 kuna za drogu.

- Nadamo se da će se ‘mala Meri’ s vremenom sasvim oporaviti i naučiti živjeti s ovom strašnom tragedijom. Grozno je to što im se dogodilo. Kako im je to mogao učiniti? Doživotno je tako obilježiti. Nadamo se da će ubojica biti osuđen na najstrožu moguću kaznu. On svakako nije sposoban funkcionirati u normalnom društvu i nadamo se da ga dugo neće biti među nama - ogorčeni su prijatelji stradalog mladog para.

‘Droga ga je uništila. Bio je miran i tih, ali ovo nitko nije očekivao’

- Još ne možemo vjerovati što se dogodilo. Njih dvoje uvijek su bili nasmijani, druželjubivi i spremni pomoći, a ubojica je od srednje škole potpuno poludio. U srednjoj školi je bio povučen, odsutan, čudan i u svom filmu, ali nikad ne bismo pomislili da će učiniti ovakvu strahotu. Pušio je marihuanu, ali s vremenom je bilo očigledno da je prešao na jake droge. Prije bismo pomislili da će ga samog pojesti ta droga - govore prijatelji mladog para. 

Terete ga za ubojstvo i pokušaj ubojstva

Cijela je Crikvenica još u šoku. Ubojicu terete za ubojstvo i pokušaj ubojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 366
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa