Obavijesti

Viral

Komentari 152

X Factor 'masakr': Pjevačica brutalno izvrijeđala kandidata

X Factor 'masakr': Pjevačica brutalno izvrijeđala kandidata
2

Natalia Kills i njen suprug zaprepastili su gledatelje novozelandskog X Factora vrijeđanjem jednog kandidata. Pokrenuta je peticija za njihovo uklanjanje iz emisije

VIDEO

Kada je dovršio svoj nastup, kandidat Joe Irvine u novozelandskom X-Factoru nije mogao ni sanjati što ga očekuje. Sramežljivi i iskreni osmijeh s lica mu je ekspresno skinula pjevačica članica žirija Natalia Kills .

- Kao umjetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualno vlasništvo, zgađena sam time koliko si kopirao mojeg supruga. Kosa, odijelo... Zar nemaš nikakvo poštovanje prema originalnosti? Smiješan si i gadiš mi se, započela je svoju tiradu Natalia.

-Osramoćena sam jer sjedim ovdje, u tvojem društvu, i što uopće moram reći svoje mišljenje o tebi, u jednom je dahu izgovorila Natalia.

- Prekrasna si, odgovorio joj je vidljivo potreseni Joe Irvine. Publika je već sada bila na njegovoj strani i otvoreno negodovala na Natalijine riječi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je bilo jednostavno jeftino i apsurdno. Kao da Norman Bates nosi haljinu svoje majke. Imam dojam kao da ćeš na lice zašiti tuđu kožu i onda poubijati sve u publici, pridružio se Nataliji njen suprug Willy Moon , također član žirija.

- Apsolutno mi se gadiš. Ti uopće nemaš identiteta. Zaista me sram što sam ovdje, nadovezala se Natalia.

- Ja mislim da izgledam zaista dobro, pribran je pokušao ostati Joe.

- Da, izgledaš dobro jer izgledaš poput mojeg supruga, odbrusila je po posljednji put Natalia.

Tada se u paljbu napokon uspjela uključiti i druga članica žirija, te je stala na stranu kandidata.

- Zapravo, odijevaš se mnogo bolje od njenog supruga, Natalia treba naočale. Joe, mislim da kroz život nije baš mnogo ljudi vjerovalo u tebe. Ali, kažem ti sada - ja vjerujem u tebe. Imaš prekrasan glas i, molim te, ne slušaj ovo dvoje.

Joe Irvine u tim je trenucima gotovo zaplakao.

Javnost Novog Zelanda gotovo se instantno digla na noge i putem društvenih mreža televiziji TV3 jasno dala do znanja da Natalie Kills i Willyja Moona više ne žele gledati u emisiji. Pokrenuta je i peticija za njihovo uklanjanje iz emisije, a u samo nekoliko sati prikupljeno je 13 tisuća potpisa.

Snimka prve audicije pak pokazuje da se Joe jako svidio bahatom bračnom paru.

VIDEO


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.