Obavijesti

Dani arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum

Dani arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum
14

Ako želite uljepšati svoj dom, napraviti određene promjene ili jednostavno urediti svoj novi dom, posjetite 02. lipnja 2012. Dane arhitekata i dizajnera u Solidumu...

Ako želite uljepšati svoj dom, napraviti određene promjene ili jednostavno urediti svoj novi dom, posjetite 02. lipnja 2012. Dane arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum i saznajte besplatne savjete o uređenju interijera.

Naučite kako idealno urediti interijer stana, kuće, poslovnog prostora ili apartmana. U tome će vam pomoći stručni savjeti arhitekata i dizajnera interijera koji će vas besplatno savjetovati o uređenju interijera. Ako nemate dovoljno znanja o odabiru i razmještaju namještaja ili niste upoznati s načinima i stilovima uređenja stana, s lakoćom primijenite njihove savjete i osjetite zadovoljstvo u novouređenom domu.

Izrada nove kuhinje ili ugradbenog ormara, mogu vam stvoriti probleme jer možda niste sigurni gdje ih postaviti i na koji način izraditi. Također, organizacija radnog prostora ponekad vam može zadati glavobolje. Iskoristite stručne savjete kako bi lakše donijeli odluku o uređenju, a time napravili idealan razmještaj interijera i maksimalno iskoristili prostor u kojem živite i radite.

Boje su također, jedne od važnih komponenti prilikom uređenja životnog ili poslovnog prostora. Saznajte koje su idealne za manje ili veće prostore te koje su boje ugodne za prostor u kojem ćete boraviti. Uz besplatne savjete našeg stručnog tima arhitekata i dizajnera interijera, vaš dom će se pretvoriti u oazu zadovoljstva.

Posjetite Dane arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum i iskoristite idealnu priliku da uz pomoć stručnjaka saznate male tajne za uljepšavanje svog životnog prostora. Naši stručnjaci će vam biti dostupni od 10-18 sati.  

Centar namještaja Solidum pripremio je još iznenađenja za Vas. Posjetite Centar namještja Solidum pon – sub od 09-21h jer Vas očekuju  akcije s popustima i do 50% na namještaj, rasvjetu, dekore, sanitarije i asesoare. Promjene u svakom domu uvijek su dobrodošle. Osvježite svoj dom, iskoristite popuste i povoljno uredite svoj dom po vlastitome ukusu! 

Više informacija saznajte na www.solidum.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati