Obavijesti

Dočekajte savršenu Novu godinu u hotelu s pet zvjezdica!

Dočekajte savršenu Novu godinu u hotelu s pet zvjezdica!
2

The Westin Zagreb proglašen je, na Danima hrvatskog turizma ove jeseni, u sklopu dodjele nagrada "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" najboljim kontinentalnim hotelom s pet zvjezdica u 2013.

The Westin Zagreb proglašen je, na Danima hrvatskog turizma ove jeseni, u sklopu dodjele nagrada "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" najboljim kontinentalnim hotelom s pet zvjezdica u 2013. Ovaj ponosni nositelj laskave titule hotel je duge povijesti i tradicije nezaboravnih dočeka Nove godine. 

Doček Nove godine u elitnom hotelu 

Tim iskusnih profesionalaca priprema za vas i ove godine uzbudljiv doček Nove godine. 

Dočekajte 2014. u elitnom zagrebačkom hotelu, u legendarnoj Kristalnoj dvorani, uz gala bife večeru, izvrsnu glazbu te sjajnu atmosferu. 

Na meniju novogodišnje gala večere naći će se brojna tradicionalna hrvatska jela i vrhunski spravljene slastice. Odbrojite posljednje sekunde Stare godine, dočekajte veselo  Novu godinu i plešite do ranih jutarnjih sati. Cijena novogodišnje gala večere i dočeka Nove godine iznosi 750 kn po osobi. U cijenu dočeka je uključen gratis parking u trajanju od 24 sata.

Novogodišnji paket The Westin Zagreb hotela 

Stručni tim hotela The Westin Zagreb osmislio je i poseban paket, za sve koji žele dočekati Novu godinu u i potom se odmoriti u hotelu. 

Paket koji uključuje novogodišnju gala večeru i doček,  jedno noćenje Deluxe sobi za jednu osobu i doručak iznosi 1155 kn za jednu osobu te 1887 kn za dvije osobe. 

Cijene noćenja s doručkom uključuju SuperFoods® doručak, gratis parking, Wifi te neograničeno korištenje bazena, fitnesa i sauna u World Class Health Academy, Wellness centru hotela The Westin Zagreb. Doček Nove godine i noćenje za djecu do 6 godina je gratis, a za djecu od 6 do 12 godina iznosi 50% od gore navedene cijene. Na raspolaganju vam stoji usluga babysittinga, koja je gratis. 

Posebne cijene smještaja tijekom slavljeničkog razdoblja 

The Westin Zagreb nudi posebne cijene noćenja s doručkom tijekom slavljeničkog razdoblja, od 27.12.2013. do 02.01.2014. (ova ponuda se ne odnosi na datum 31.12.2013.): 

Noćenje sa SuperFoods® doručkom u Deluxe sobi za jednu osobu, po cijeni od 732 kn  

Noćenje sa SuperFoods® doručkom u Deluxe sobi za dvije osobe, po cijeni od 809 kn 

Za sve informacije i upite, molimo kontaktirajte: 

The Westin Zagreb
Izidora Kršnjavoga 1
10000 Zagreb
T:  +385 1 4892 097 ili + 385 1 4892 000 ili posjetite: http://www.hotelwestinzagreb.com/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja