Obavijesti

Dodjela nagrade Oscar ekskluzivno na RTL Televiziji

Dodjela nagrade Oscar ekskluzivno na RTL Televiziji
4

Ekskluzivno na RTL Televiziji Antonija Mandić će voditi cjelovečernju emisiju 'RTL predstavlja: Oskari'. Budite u subotu od 23:40 sati uz RTL jer vas čeka super zabava uz brojne goste!

Dodjelu najprestižnije nagrade u svijetu sedme umjetnosti, zbog koje su mnogi ljubitelji filma i glamura budni cijelu noć ne bi li saznali kome će pripasti pozlaćeni kipić - najveće priznanje za ostvareni rad na filmu u zasebnim kategorijama, ekskluzivno će 02. na 03. ožujka od 23.40 sati prenositi RTL Televizija u cjelovečernjoj emisiji 'RTL predstavlja: Oskari'!

Uz voditeljicu emisije, zaljubljenicu u filmsku umjetnost, Antoniju Mandić, filmska groznica počet će rasti nešto prije ponoći uvodnom emisijom u kojoj će Tonka gledatelje podsjetiti na najbolje haljine kroz povijest Oscara, tko je sve bio nominiran i koji su bili favoriti. Nakon jednog sata uvodne emisije, slijedi prijenos s crvenog tepiha, a u studiju će, uz simpatičnu voditeljicu biti Ana Miščević i Ivan Friščić koji će komentirati tko je što od glumaca odjenuo. Uz Anu i Ivana, u studiju će se nasuprot Antonije izmjenjivati mnogi gosti. Tako će svoje modno mišljenje izraziti Borut Mihalić i Matija Vuica, ali i kulinarska imena Tom Gretić i Priska Thuring, koji će komentirati bogatu ponudu s oskarovskih stolova.

Uz zanimljive komentare, gledatelji će moći uživati i u prilozima o voditeljici ovogodišnje dodjele Oscara, glumici i komičarki Ellen Degeneris, kao i u prilogu o 'Zlatnoj malini' – nagradi koja se dodjeljuje za najgora glumačka ostvarenja po kriteriju publike.

Kako bi se gledateljima RTL Televizije iz prve ruke dočaralo kako je biti dio holivudske kreme, javit će se skype pozivom poznata Hrvatica sa stalnom adresom u Los Angelesu, Miranda Viđak, koja će gledateljima prenijeti djelić atmosfere prije dodjele Oscara!

Nakon mode, slijedi finale, odnosno, početak same dodjele. U 02.30 sati Antonija će uz filmskog kritičara Deana Sinovičića, komentirati dodjelu zlatnih kipića od trenutka proglašenja pobjednika pa do početka njihovih govora zahvale, dok će se nekoliko dana kasnije emitirati snimka dodjele s prijevodom.

Budući da ceremonija traje do 06.30 ujutro, Tonku, kako kaže, čeka vesela i uzbudljiva noć, ali i nakon dodjele, za nju nema spavanja. 'Ceremonija traje do 06.30 i tada gosti odlaze spavati, a ja se presvlačim i kreće emisija 'Jutro s Oskarima', gdje će oni koji nisu mogli ostati budni cijelu noć, vidjeti tko je pobijedio, kao i njihove prve reakcije’, otkrila je Tonka.

Tko je ove godine dobio najdraže zlatne kipiće te kako je prošla najuzbudljivija noć u svijetu filma, ne propustite pogledati u prijenosu uživo, 02. na 03. ožujka od 23.40 sati, samo na RTL Televiziji, uz Antoniju Mandić i mnogobrojne goste!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"