Obavijesti

Dođite na 1. Samsung Sauger kup u Westgate od 16 do 20 h

Dođite na 1. Samsung Sauger kup u Westgate od 16 do 20 h
15

U subotu, 19.10. u 16 h, dođi u Westgate Shopping City i prijavi se na najnoviju urbanu avanturu, natjecanje u usisavanju te osvoji vrijedne nagrade!

Samsung Hrvatska i 24sata organiziraju jedinstveno natjecanje – Samsung Sauger kup - Zagreb 2013. Ovo zabavno natjecanje od kandidata zahtijeva brzinu i spretnost, a najbolji će natjecatelji imati priliku osvojiti nove usisivače iz Samsungove serije 3050.

Odigrajte zabavnu web igru ovdje ili na samom natjecanju, u subotu 19.10. od 16 do 20 h u Westgate Shopping Cityu, ispod Technomarketa, pripremite se i dođite na prvo live natjecanje. Broj natjecatelja je vremenski ograničen pa zato požurite u subotu u 16h do prijavnog pulta, osigurajte svoj nastup i sudjelujte u borbi za vrijedne nagrade!

Cilj je Sauger kupa pokazati brzinu i spretnost te pritom iskoristiti vrhunske tehničke sposobnosti Samsung usisivača. Trebat će svladati određene prepreke, najbrže usisati trkaću „stazu“ ili uz pomoć autića na daljinsko upravljanje provesti usisavač stazom. Osim najnovijeg modela Samsung F700 u ovom nesvakidašnjem zadatku imat ćete priliku vidjeti vijerne replike automobila Hummer i Mini Cooper u velilčini 1:6, koje je ustupila tvrtka Comodo

Za dobru zabavu pobrinut će se domaćin kupa, stand-up komičar Ivan Šarić koji će na svoj jedinstven način prenijeti svoja iskustva u čišćenju i pospremanju doma te predstaviti nove Samsungove Motion Sync modele. No, to nije sve! U 18 h sve prisutne rasplesati će atraktivne plesaćice plesnog studija Escape, edukacijske plesne škole osnovane 2008. godine pod umjetničkim voditeljstvom Lidije Iveković.

Osvajača prvog Samsung Sauger kupa u Westgateu očekuje vrijedna nagrada, usisavač Samsung F700, dok će drugoplasirani i trećeplasirani osvojiti model F600 odnosno F500. Samsung i Technomarket pobrinuli su se da i ostali natjecatelji ne odu kući praznih ruku pa ćete tako za osvojeno 4. do 10. mjesta kući otići bogatiji za popust od 25% na kupnju usisavača iz Samsungove serije 3050 kojeg možete iskoristiti u Technomarketu do kraja listopada.

Sve ostale očekuje dobra zabava i nezaboravno iskustvo sauger avanture, a oni koji ne osiguraju nastup u prvom natjecanju neće dugo očajavati jer već sljedeće subote, 26. listopada također od 16 do 20 sati, domaćin drugog natjecanja s također vrijednim nagradama biti će Arena Centar Zagreb i Elipso.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici
Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena