Obavijesti

Dođite na Multimedijski festival Nori Dvori 2014!

Dođite na Multimedijski festival Nori Dvori 2014!
4

Dođite na Multimedijski festival Nori Dvori 2014 u Zaprešiću! Uz S.A.R.S., Dječake, Let3 i mnoge druge izvođače i zanimljive sadržaje festival će se održati od 4. do 6. rujna!

Dođite na festival na kojem nastupaju:

S.A.R.S., Dječaci, Let3 i mnogi drugi

svakodnevni DJ afterparty na drugom stageu

prekrasan ambijent povijesnog kompleksa Novih Dvora bana Jelačića

odlična prometna veza sa Zagrebom vlak, taksi i autobusi koji voze cijelu noć

nagradne igre

najbolje domaće pivo Medvedgradsko pivo po popularnim cijanama

Nori Dvori su multimedijski festival koji već četiri godine nudi najbolje od domaće urbane glazbe. Ove godine program je bogatiji no ikad, headlineri festivala su S.A.R.S., Dječaci i Let3, prate ih ništa manje kvalitetni Radio Aktiv, Fil Tilen, Morso i Mandrili, a svake večeri do sitnih sati zabavljat će vas vrhunski hrvatski DJ-i.

Organizatori festivala, članovi udruge Autsajder, već desetak godina rade na promociji domaće urbane glazbene scene pa će i ove godine mladi demo bendovi dobiti priliku za nastup na velikom stageu ispred velikih regionalnih zvijezda. Natječaj za demo bendove nalazi se na facebooku, a traje do 20. kolovoza.

Uz glazbu, u ponudi je bogat off program koji ove godine uključuje buvljak umjetnina i rukotvorina, skate contest, freeclimbing i paintball. Novost ovogodišnjeg izdanja festivala je okrugli stol na temu održivosti kulturnih projekata u RH na kojem će sudjelovati predstavnici Ministarstva kulture, profesori Visoke škole za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić, predstavnici najvećeg hrvatskog festivala InMusic i drugi stručni sudionici.

Festival se održava u Zaprešiću od 4. do 6. rujna u čarobnom ambijentu povijesnog kompleksa Novih Dvora bana Jelačića u Zaprešiću.

Raspored:

4.9. - Radio Aktiv i S.A.R.S. + DJ Afterparty

5.9. - Fil Tilen i Dječaci + DJ Afterparty

6.9. - riječka večer: Morso, Mandrili i Let3 + DJ Afterparty

Ulaznice su puštene u pretprodaju i možete ih nabaviti u prodajnom sustavu Entrio ili online na www.noridvori.com, www.facebook.com/noridvori i www.entrio.hr. Požurite jer je broj ulaznica ograničen, a svi koji kupe trodnevne ulaznice do 15.8. dobivaju festivalsku majicu gratis. Cijena ulaznica je 50 kn za jedan (bilo koji) dan festivala i 120 kn za sva tri dana festivala, a više o festivalu pronaći ćete na www.noridvori.com i www.facebook.com/noridvori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću