Obavijesti

Donosimo konkretne savjete kako privući nove klijente

Donosimo konkretne savjete kako privući nove klijente
2

Poslovni trener Goran Blagus u suradnji s 24sata izdao je priručnik Prodajne vještine, tehnike i metode za knjigovodstvene servise.

Uz priručnik Prodajne vještine, tehnike i metode za knjigovodstvene servise koji je pun korisnih savjeta u Paketu znanja dobivaju se i seminar te savjetovanje.

Iako su njihove usluge neophodne kako tvrtkama i obrtnicima, tako i običnim građanima, zatvara se dio računovodstvenih servisa. Uzrok tome je nedostatak klijenata.

Želeći unaprijediti poslovanje knjigovodstva poslovni trener Goran Blagus utvrdio je koji su glavni razlozi za manjak klijenata. To su:

-    konkurencija im je uzela klijente
-    postojeći klijenti su propali i/ili ne plaćaju dobivenu uslugu
-    ne znaju kako privući nove klijente

Upravo zbog toga Paket znanja knjigovodstvenim servisima donosi konkretne savjete kako se istaknuti nad konkurencijom te kako tržištu komunicirati poruku koja će im privući nove klijente.

Iako je prvi Blagusov Paket znanja namijenjen u prvom redu knjigovodstvenim servisima, mnogi su savjeti univerzalni. Naime, osnovni recept za uspješno poslovanje u svim je djelatnostima isti.

Iza autora Gorana Blagusa niz je poduzetničkih i korporativnih uspjeha. Iskustvo stečeno kroz tih 18 godina posljednjih 5 godina koristi kako bi poduzetnicima pomogao izgraditi efikasne poslovne procedure i ostvariti što bolje prodajne rezultate.

Paket znanja sadrži:
četverosatni seminar
priručnik s više od 150 stranica
USB stick sa svim materijalima
3 x 45 minuta telefonskih konzultacija
oglasni prostor na 24sata

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.