Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Escape plesni show - nedjelja 16.2. od 18 h u Westgateu

Plesni studio Escape poziva Vas na plesnu poslasticu: mtv dance, hip-hop, urban fusion, break dance, lyrical jazz, modern jazz, dječja ritmika i hrpa dobre zabave!

Plesni studio Escape
Foto: Plesni studio Escape

Ove nedjelje, 16. veljače, u Wesgate shopping centru priprema se prava plesna poslastica za sve ljubitelje plesa, ali i one koji bi to tek mogli postati. Plesni studio Escape održat će malu godišnju produkciju studija, s početkom u 18,00 h na prostoru rolališta u Westgateu. Na repertoaru je bezbroj šarenih kostima, plesača svih uzrasta i raznovrsnih plesnih tehnika - hip hop, jazz dance, break dance, mtv dance, urban fusion, lyrical jazz, modern jazz, dječja ritmika..

Plesni studio Escape je edukacijska plesna škola, osnovana 2008. godine u Zagrebu. Osnivačica i umjetnička voditeljica studija je Lidija Iveković. Već dugi niz godina Escape  uspješno djeluje na hrvatskoj plesnoj sceni – ostvaruje zapažene uspjehe svojih članova na plesnim natjecanjima, sudjeluje u različitim plesnim projektima - komercijalnog, umjetničkog i humanitarnog karaktera, surađuje sa brojnim pjevačima i glumcima, redovni je plesni gost na društvenim događanjima i eventima.

Escape je započeo s  upisima novih  članova na  pet atraktivnih lokacija u gradu Zagrebu. U ponudi je raznovrsni program plesnih stilova pod vodstvom kvalitetnih i iskusnih pedagoga. Satovi su otvoreni za sve uzraste – djecu, mlade i odrasle, kao i za sve razine znanja - početne i napredne plesače, rekreativce i profesionalce.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje plesa i dobre zabave da nam se pridruže u nedjelju u Westgateu i provjere kako sve to izgleda pod svjetlima reflektora.

Ulaz je besplatan, a dobar provod garantiran!

Više informacija o Plesnom studiju Escape potražite na www.plesnistudioescape.com

Koreografije Plesnog studija Escape pogledajte ovdje.

Message