Obavijesti

Escape plesni show - nedjelja 16.2. od 18 h u Westgateu

Escape plesni show - nedjelja 16.2. od 18 h u Westgateu
18

Plesni studio Escape poziva Vas na plesnu poslasticu: mtv dance, hip-hop, urban fusion, break dance, lyrical jazz, modern jazz, dječja ritmika i hrpa dobre zabave!

Ove nedjelje, 16. veljače, u Wesgate shopping centru priprema se prava plesna poslastica za sve ljubitelje plesa, ali i one koji bi to tek mogli postati. Plesni studio Escape održat će malu godišnju produkciju studija, s početkom u 18,00 h na prostoru rolališta u Westgateu. Na repertoaru je bezbroj šarenih kostima, plesača svih uzrasta i raznovrsnih plesnih tehnika - hip hop, jazz dance, break dance, mtv dance, urban fusion, lyrical jazz, modern jazz, dječja ritmika..

Plesni studio Escape je edukacijska plesna škola, osnovana 2008. godine u Zagrebu. Osnivačica i umjetnička voditeljica studija je Lidija Iveković. Već dugi niz godina Escape  uspješno djeluje na hrvatskoj plesnoj sceni – ostvaruje zapažene uspjehe svojih članova na plesnim natjecanjima, sudjeluje u različitim plesnim projektima - komercijalnog, umjetničkog i humanitarnog karaktera, surađuje sa brojnim pjevačima i glumcima, redovni je plesni gost na društvenim događanjima i eventima.

Escape je započeo s  upisima novih  članova na  pet atraktivnih lokacija u gradu Zagrebu. U ponudi je raznovrsni program plesnih stilova pod vodstvom kvalitetnih i iskusnih pedagoga. Satovi su otvoreni za sve uzraste – djecu, mlade i odrasle, kao i za sve razine znanja - početne i napredne plesače, rekreativce i profesionalce.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje plesa i dobre zabave da nam se pridruže u nedjelju u Westgateu i provjere kako sve to izgleda pod svjetlima reflektora.

Ulaz je besplatan, a dobar provod garantiran!

Više informacija o Plesnom studiju Escape potražite na www.plesnistudioescape.com

Koreografije Plesnog studija Escape pogledajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'