Viral

Komentari 50

Dečki uključite se i osvojite buket cvijeća za curu ili ženu!

Dečki uključite se i osvojite buket cvijeća za curu ili ženu!

Uključite se u natječaj 24sata i online cvjećarne Buket.hr i osvojite prekrasne bukete cvijeća koji će vašim curama ili ženama biti dostavljeni na kućnu adresu na Dan žena!

Povodom Dana žena, portal 24sata.hr i online cvjećarna Buket.hr nagrađuju naše muške čitatelje s pet prekrasnih buketa cvijeća koji će biti dostavljeni njihovim ženama ili curama na kućnu adresu na Dan žena!

Uključite se u natječaj, popunite obrazac na dnu ovog članka svojim osobnim podacima i kratkim odgovorom na nagradno pitanje i iznenadite ih neočekivanim poklonom i to po vašem izboru!

Nagrade

U ovom natječaju možete osvojiti jedan od sljedećih buketa. Njihova vrijednost je između 220 i 250 kn, a na linkovima ćete saznati od kojeg se sve cvijeća sastoje i koliko su veliki.

1) Jednostavne ruže
2) Ruže i margarete
3) Šarene ruže
4) Ljiljani i ruže
5) Elite buket U obrascu na dnu članka možete odabrati koji buket želite pokloniti svojoj ljepšoj polovici.

S jednom mail adresom možete se možete prijaviti samo jednom za svaki od ponuđenih buketa. Sudionici koji ne budu prijavljeni po pravilima natječaja neće biti uzeti u obzir prilikom odabira dobitnika.

Napomena: Buketi se dostavljaju u gradove i mjesta s ovog popisa buket.hr/dostava-cvijeca.

Prijava u natječaj

Na dnu članka popunite obrazac osobnim podacima do četvrtka, 6. ožujka u 15 sati, odabrati buket kojeg želite osvojiti i odgovoriti na pitanje "Zašto je vaša žena najbolja". Odgovor može biti dug maksimalno 700 znakova. Nagrađujemo najbolje odgovore na pitanje, a imena dobitnika potražite u četvrtak, 6. ožujka tijekom dana u podrubrici Nagradne igre.

Petoro sretnih dobitnika ćemo o dobitku kontaktirati putem maila isti dan, a njihov odabrani buket će biti dostavljen na adresu po dogovoru.

Online cvjećarna Buket.hr vam je na usluzi od 0 do 24

Ljubica Ruklić se s cvjećarstvom počela baviti 1982. godine te je otvorila Cvjećarnicu Ljubica na Meštrovićevom trgu bb, u Zapruđu u Novom Zagrebu gdje cvjećarnica i danas posluje. Trideset godina kasnije, 2012. godine, sa svojom kćeri Valentinom i njihovim timom pokrenula online cvjećarnu Buket.hr s besplatnom dostavom po cijeloj Hrvatskoj.

Prednost ove online cvjećarne pred konkurentima je svakako besplatna dostava za cijelu Hrvatsku koja se obavlja osobno preko mreže od 120 cvjećara, čime se osigurava pravovremena dostava u dogovoreno vrijeme, a radni dan i zaprimanje narudžba traje od 0 do 24!

Internet cvjećarnica Buket.hr u svojoj ponudi ima cvijeće za sve prigode (buketi, vijenci, košarice, lončanice), veliki izbor, moderan stil izrade, koristi se svježe cvijeće najbolje kvalitete, a uz cvijeće se mogu izabrati i dodatni pokloni – bombonijere i vino. Cvijeće se dostavlja u bolnice, na groblja, urede, a postoji i opcija slanja cvijeća poslovnim partnerima te na kućne adrese. Uz svaki odabrani cvijet može se odabrati čestitka na kojoj će pisati željeni tekst primatelju cvijeća.

Osim navedenog, na web stranici www.buket.hr posjetitelji mogu naći zanimljivosti o cvijeću, u kojim prigodama se poklanja koje cvijeće, sve o bojama cvijeća, njihovo značenje i općenito korisne informacije o činu poklanjanja najljepšeg znaka pažnje – cvijeća

Proces narudžbe / kupnje je jednostavan, nije potrebna prethodna registracija, što znači da možete nekoga obradovati cvijećem u svega par klikova! Kliknite na Buket.hr i obradujte svoje bližnje buketom cvijeća!

Više informacija o ponudi internet cvjećarnice Buket.hr možete saznati i putem Facebooka.