Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Amerikanka na aukciju stavila svoju kuću i sebe

Uz prekrasnu kuću Deven Trabosh iz SAD-a je na internetsku aukcijsku stranicu stavila u ponudu i neobičan bonus - priliku da je sretni kupac oženi

All The Latest News
Foto: All The Latest News
5 komentara

Deven Trabosh (42) odlučila je kombinirati prodaju nekretnine s prodajom svojeg ljubavnog života. Samohrana majka neuspješno pokušava prodati svoju četverosobnu kuću na Floridi (SAD) već godinu dana. Do sada je imala malo uspjeha, bez obzira što se profesionalno bavi prodajom nekretnina. No od kada je oglasila bonus koji ide uz kuću, skrenula je na sebe pažnju mnogobrojnih potencijalnih kupaca.
"Oženite princezu izgubljenu u SAD-u", napisala je u oglasu prošli tjedan. Sebe je opisala kao romantičarku željnu putovanja, a svoju kuću kao dom ukrašen dragocjenostima u ograđenom bogatom kvartu s bazenom i teniskim terenima.
- Pomislila sam da bih mogla kombinirati jer tražim ljubav svog života i želim prodati kuću - kaže preplanula plavuša u visokim petama.
Kuću je procijenila na 1,5 milijun kuna, a ukoliko kupujete cijeli paket platit ćete osam milijuna kuna. Još uvijek nije primila ozbiljnu ponudu, no dobila je blizu 500 poruka. Većina njih je pozitivna, no ima i onih koji ne gledaju blagonaklono na ponudu. Ottie iz Surreya u Engleskoj napisao je: "Nudiš savršeni život sa savršenom američkom princezom." Haley, njezina 21-godišnja kćer, kaže kako želi da njezina majka nađe pravu ljubav.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message