Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Amerikanka pronašla pitona u zahodu

Dok je prala ruke okrenula se da pogleda u svoju WC školjku i imala je što vidjeti. Pitona dugog dva metra kako gleda u nju

Wartsoc
Foto: Wartsoc
0 komentara

Kada je Nadege Brunacci (38) u kasne noćne sate morala otići u zahod nije očekivala da će u mračnoj prostoriji naći zmiju. Dok je prala ruke okrenula se da pogleda u svoju WC školjku i imala je što vidjeti. Piton dug dva metra gledao ju je ravno u oči, prenosi Daily News.
- Odmah sam upalila svjetlo i počela vrištati. Još uvijek se uznemirim dok se toga sjetim, priča Brunacci iz Brooklyna. Brzo je spustila poklopac školjke i stavila tešku kutiju na nju kako zmija ne bi ispuzila van. Nakon toga je počela zvati gradske agencije da dođu po pitona. Većina joj nije vjerovala, a oni koji su povjerovali rekli su joj da se ne bave zmijama. Od zmije su je spasili vatrogasci i radnici iz vodovoda, morali su raskopati cijelu kupaonu. Nitko ne zna kako je zmija dospjela tamo ili kako je uspjela dopuzati vodovodnim cijevima u stan na trećem katu.
Bunacci je zmiju dala prijatelju kod kojeg će imati topli dom. Zmije možda više nema u njezinoj kupaoni, ali svaki put kada pere zube gleda preko ramena.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message