Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Bacila je 150.000 dolara jer su bili ukleti, pronalazač - umro!

Wayne Sabaj umro je od posljedica dijabetesa samo par dana prije sudske objave koliki mu dio iznosa pripada. Kada je doznao vijest, njegov je otac pretrpio infarkt...

Screenshot
Foto: Screenshot

Wayne Sabaj (51) u kolovozu 2011. godine je slučajno pronašao 150.000 dolara dok je brao brokule u svom vrtu u McHenryu, Illinois. Nažalost, umro je prije nego što je uspio potrošiti centa, a priča je postala zanimljiva medijima jer se krajem pronio glas da je za njegovu smrt, ali i infarkt koji je potom pretrpio njegov otac, krivo - prokletstvo!

Sabaj je umro u ponedjeljak od posljedica dijabetesa, i to samo par dana uoči odluke suda koliko će mu od tog iznosa pripasti budući da je svoj dio zatražila i kćer njegove susjede. 

Naime, upravo je gospođa Delores Johnson i bila ta koja je novac zakopala u uvjerenju da je uklet, i koja je umrla u prosincu u 87. godini ne otkrivši nikad svojoj kćeri gdje se nalazi.

- Čini se da je gospođa Johnson bila u pravu, da je taj novac uklet - izjavio je odvjetnik Robert Burke, koji je Sabaja vodio kroz sudsku nagodbu.

Burke očekuje da će sud svejedno 11. srpnja donijeti odluku tko će i koliko novca podijeliti, pa medijima otkrio još jednu zanimljivost.

Svojedobno se u sudski proces uključio i neimenovani vlasnik trgovine u Napervilleu, uz tvrdnju da je riječ o novcu koji su mu pljačkaši odnijeli iz radnje 2010. godine. 

Ipak, u međuvremenu se povukao i izjavio da mu ništa ne pripada, no nije poznato je li se prepao posljedica možebitne laži ili navodne kletve. 

Eto, stvari su otišle toliko daleko da je čak i odvjetnik Burke napomenuo da će dobro razmisliti hoće li uopće naplatiti usluge, pogotovo nakon smrti klijenta i infarkta koji je pretrpio njegov otac i kome se sada bore u bolnici za život, prenosi Chicago Tribune.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message