Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Bacio je sina pred gol: 'Nije me čuo pa sam ga malo pogurnuo'

Njegov sin Osian uspio je obraniti gol zahvaljujući intervencije tate, no lopta je tad došla drugom igraču protivničke ekipe koji ju je, na žalost dječaka, ipak zabio u gol

Foto: Twitter
8 komentara

Ma samo se spotaknuo, rekao je otac sedmogodišnjeg dječaka koji je optužen da je sinčića gurnuo na tlo kako bi obranio gol. 

Phil Hatfield (35) umiješao se u utakmicu između Bow Street Magpiesa i Ysgol Llanlar FC-a u zapadnom Walesu u četvrtak, a svemu je svjedočila i snimka oca koja je postala viralni hit. 

- Govorio sam mu da stane na sredinu gola, ali nije me čuo pa je krenuo hodati prema meni, a drugi igrači su se približavali - ispričao je otac za Daily Mail. 

- Tad sam mu počeo vikati da ide prema lopti, no tad je već bilo prekasno pa sam ga malo pogurnuo da se primakne igraču s loptom - objasnio je. Dodao je da je dječak zatim pao na tlo jer se spotaknuo. 

ŠOKANTNO! Kakav otac! Vidio da lopta ide na gol, sina gurnuo prema njoj

Njegov sin Osian uspio je obraniti gol zahvaljujući intervencije tate, no lopta je tad došla drugom igraču protivničke ekipe koji ju je, na žalost dječaka, ipak zabio u gol. Utakmica je završila neriješeno s rezultatom 2-2, piše CNN

- Obećao sam Osianu da ću idući put samo gledati utakmicu, neću ni pričati s njime, kamoli tek ući na teren - kazao je Hatfield. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message