Obavijesti

Viral

Komentari 111

Banožić će biti kandidat HDZ-a za predsjednika. Ima i slogan: Ustani, Bane, Hrvatska te zove!

Banožić će biti kandidat HDZ-a za predsjednika. Ima i slogan: Ustani, Bane, Hrvatska te zove!

On je mlad, perspektivan, govori jezike i ide Milanoviću na jetra. To je lice hrvatske budućnosti. Kolinda? Nije se javila na interni natječaj, rekao je šef HDZ-a Plenković

VIDEO

Kakva će to biti izborna bitka! HDZ je u prvim minutama subote, 1. travnja, objavio senzacionalnu informaciju: Ministar obrane Mario Banožić bit će kandidat HDZ-a i koalicijskih partnera na predsjedničkim izborima 2024. godine.  
 

POGLEDAJTE VIDEO: BANOŽIĆ GOVORI ENGLESKI

Pokretanje videa...

banožić izjava u odesi u ukrajini 04:42


 

- Ovu odluku donosimo vođeni mišlju kako hrvatski narod više ne smije biti podijeljen između Pantovčaka i Banskih dvora. Dosta je bilo svađe, plamenih jazavaca, dosta je bilo da nas Milanović provlači kroz blato. Pod sloganom: 'Ustani, Bane, Hrvatska te zove', Mario Banožić ujedinit će hrvatski živalj i napokon ostvariti vjekovni Plenkovićev san: HDZ do Pantovčaka - stoji u komunikeu kojeg potpisuje budući savjetnik budućeg predsjednika RH Vladimir Šeks.

- Mislim da sam kao šef turističke zajednice Vinkovaca, ministar imovine i ministar obrane dokazao da njegujem sve domoljubne vrijednosti. Stambeno sam zbrinut, pa ću na Pantovčaku samo boraviti, a na posao ću ići javnim prijevozom ili helikopterom. Jer tko leti, vrijedi - obrazložio je Banožić svoje motive. 
 

- Banožić je novo, mlado lice HDZ-a. I jedini kojeg razlikujem po bradi jer su mi svi ostali mladi ministri k'o iz istog inkubatora. Najbolje je ispunio test inteligencije, test osobnosti i da/ne pitalice o zemljopisu Lijepe naše. Daleko iza njega bio je Zekanović, a Kolinda se, nažalost, nije prijavila na interni natječaj - objasnio je Andrej Plenković.

Nije dugo trebalo čekati na reakciju aktualnog predsjednika RH Zorana Milanovića. 
 

- Kad je već cirkus, e onda nek bude cirkus do kraja. Donosim odluku o pomilovanju Ive Sanadera, braće Mamić i svih HDZ-ovih župana i načelnika koji su u Remetincu. Evo ti ih, Plenki, nek su tebi na grbači a ne da im klopu i smještaj plaćaju porezni obveznici. A što se tiče Baneta, neka samo proba doći na Pantovčak. Postavit ću kontrolu pasoša na Britancu pa da vidimo čija maca crnu vunu prede - poručio je na fejsu Milanović. 
 

Banožićevu kandidaturu su pozdravili patrijarh Porfirije, udruga letača amatera, KUD Vinkovački jaglaci i Gabrijela Žalac. 
 

Bio je to stvarno 1. april za pamćenje. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela