Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Beeeeegajmo odavde! Snimio je koze na krovu restorana u Istri

Dok su hodale po krovu razbile su nekoliko crepova, priča nam čitatelj kojem nije jasno zašto su koze baš izabrale krov. Istarska policija rekla nam je kako su policajci zatekli osam koza i tri ovce

Foto: čitatelj 24sata
28 komentara

Prolazio sam tom ulicom i malo zastao. Koze u tom mjestu nisu ništa čudno. Ali baš da su na krovu? E to nisam nikad vidio, rekao nam je čitatelj koji je snimio video u srijedu oko 16 sati u Červar-Poratu kraj Poreča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o apartmanskom naselju, a koze su bile na krovu koji je blizu apartmana i restorana.

Foto: čitatelj 24sata

- Bilo ih je nekoliko. Dok su hodale po krovu razbile su nekoliko crepova - priča nam čitatelj kojem nije jasno zašto su koze baš izabrale krov.

Popele su se tako što je jedan dio krova dosta nisko - dodao je.

Istarska policija rekla nam je kako su dojavu o kozama i ovcama na krovu dobili oko 16.30 sati te da su zatekli nekoliko ovaca i koza, čiji je vlasnik trenutno nedostupan te je brigu o životinjama preuzeo 26-godišnjak.

- Policijski službenici su obavijestili komunalnu službu Grada Poreča i nadležnu veterinarku inspekciju radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti - rekli su nam u policiji.

 

Neslužbeno doznajemo da je vlasnik kafića u zatvoru te je nedostupan za brigu o životinjama, a policija je na mjestu dogadjaja zatekla osam koza i tri ovce. 

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message