Obavijesti

Viral

Besplatno preuzmite ulomak iz nove hit erotske trilogije!

Besplatno preuzmite ulomak iz nove hit erotske trilogije!
4

"Afera Blackstone" nova je erotska trilogija koja stiže na kioske, a prva knjiga "Zavedena" u prodaji je od 23. svibnja! Ostavite podatke i primite ulomak na mail!

U prodaju stiže nova erotska trilogija "Afera Blackstone" koja je oduševila sve čitatelje "Pedeset nijansi sive"!

Serija od tri romana donosi radnju smještenu u Londonu uoči Olimpijskih igara 2012. godine. Agent elitne agencije sigurnosti Ethan Blackstone kupuje akt američke studentice umjetnosti Brynne Bennett i tako otkriva srž svog postojanja. Brynne Bennett je potisnula skandal iz prošlosti  i vodi miran život. Američka studentica na londonskom sveučilištu i fotomodel u slobodno vrijeme, odlučuje ozbiljno posvetiti se poslu i usredotočiti se na karijeru. Međutim, nakon što uspješni i karizmatični londonski biznismen Ethan Blackstone kupi njen goli portret, poželi posjedovati više od obične slike. On želi Brynne u svome krevetu, kako ga opslužuje na svaki mogući način. I nema prevelikih problema u izražavanju svojih želja te neće prihvatiti "ne" kao odgovor. 

Raine Miller, autorica trilogije "Afera Blackstone", jedna je od najprodavanijih autora New York Times ljestvice. Otkad je u dobi od trinaest godina otvorila prvu knjigu autorice Barbare Carland nije prestala čitati ljubavne romane, a sada ih i neumorno piše. No, prava istina je da su Rainini romani toliko provokativni da bi se Barbara Carland prevrnula u grobu kada bi ih pročitala. Rainin model vrućeg, seksi heroja, nikada ne gazi moda!

Prva knjiga iz trilogije, "Zavedena", na kioske i u poštanske urede stiže u četvrtak, 23. svibnja. Drugi dio "Sve ili ništa" u prodaji će biti od 6. lipnja, a treći dio "Oči širom otvorene" u prodaji će biti od 20. lipnja. Svaku od tri navedene knjige moći ćete pronaći po neponovljivoj cijeni od samo 29,90 kuna!

Samo za čitatelje 24sata omogućili smo ekskluzivan uvid u vruće retke romana "Zavedena", a kako biste dobili svoj besplatan ulomak na mail, sve što trebate učiniti jest ostaviti svoje podatke OVDJE.

Svaka prijavljena osoba, besplatan ulomak će dobiti na mail prvog radnog dana nakon unosa podataka. 

Ne propustite trilogiju "Afera Blackstone" i uvjerite se u lakoću kojom će vas zavesti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije