Obavijesti

Viral

Komentari 10

Bizarni oglasi: Donosimo listu najčudnijih stvari na internetu

Bizarni oglasi: Donosimo listu najčudnijih stvari na internetu

Donosimo vam listu najčudnijih stvari koje se mogu vidjeti na internetskim oglasnicima. Neki su predmeti bili toliko smiješni ili bizarni da su dostigli zavidne cijene

VIDEO

Ovo je lista najčudnijih stvari koje se mogu vidjeti na internetskim oglasnicima:

1. Ukleta gumena patkica

Vlasnici su se kleli da patkica ima posebne moći kojima može hipnotizirati djecu. Vlasnik navodi da nije odgovoran za misteriozne posljedice koje može imati kupac. Nevjerojatno, ali patkica se prodala za 107.50 dolara.

2. Prodaje lutku na njuškalu

Prodavatelj iz Samobora potpisan nickom "dreamaker" prodaje 100 godina (možda i stariju) lutku,  besprijekorno očuvanu, bez ikakvih oštećenja, s originalnom odjećom. Iako je navodno iznimno vrijedna, oglašivač ju više ne želi imati u svojoj blizini.

- Tu i tamo se iz nje znao čuti šapat ili glasić koji nam noćima nije dao spavati. U potpunosti je nezapaljiva, u što smo se nekoliko puta i sami uvjerili. Već sam je dva puta bio poklonio, no oba puta mi je bila vraćena jer su se ljudi bojali biti u njezinoj blizini. Pokušao sam je i baciti u kontejner, ali onda sam je po povratku doma zatekao kako sjedi u fotelji kao da nikad nije ni bila bačena - piše dreamaker.

Dodaje i kako su jednom pozvali župnika da blagoslovi lutku, međutim, pozlilo mu je čim ju je poškropio svetom vodicom i počeo moliti, pa je brzo izjurio iz kuće, poslije čega nam se više nije javljao.

3. Predmeti poznatih se prodaju po visokim cijenama

Pozitivan test za trudnoću od Britney Spears je prodan za 5,001 dolara. Prodavala ga je jedna radio stanica, a tvrdili su da je pronađen u smeću iza njene kuće Los Angelesu.

Jedan veliki fan je kupio žvakaću gumu koja je navodno žvakala Britney tijekom koncerta u Wembleyju za 14.000 dolara.

Pramen kose Justina Biebera je prodan za 40.668 dolara, a prodavao je sam Bieber u emisiji Ellen Degeneres. Poklonio je novac u humanitarne svrhe udruzi za zaštitu životinja. Tost koji je pripadao Justinu Timberlakeu je prodan za 1.025 dolara.

4. Djevojčica prodavala vlastitu baku

Jednu desetogodišnjakinju je toliko naljutila vlastita baka da ju je odlučila prodati. Zoe (10) iz Engleske je postavila oglas na eBay da prodaje baku. Prije nego su administratori na zahtjev skinuli oglas jer je netko prijavio trgovanje ljudima najveća ponuda je iznosila 25.189 dolara.

5. Prodavala nevinost

Osamnaestogodišnja djevojka iz Mađarske je prodavala nevinost za 200.000 funti. Navodno se javio britanski poduzetnik koji je platio 200.000 funti bez da je spavao s djevojkom, a ona je tom svotom platila svoje školovanje.

6. Dvije sestre zaradile na žitnim pahuljicama

Sestre iz Illinoisa su uspjele dobro zaraditi na običnom doručku. Shvatile su da je jedna pahuljica u obliku države Illinois. Prodavale su ga je kao najobičniju pahuljicu i prodale za 1.350 dolara.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje