Obavijesti

Viral

Komentari 1

Budi IN poklanja ulaznice za Dove Fashion.hr i Sajam mode

Budi IN poklanja ulaznice za Dove Fashion.hr i Sajam mode
1

U nagradnoj igri koja se od 27. - 29. rujna održava na portalu Budi IN, možete osvojiti VIP ulaznice za Fashion..hr Industriju te Dove Fashion.hr revije

VIDEO

Troje naših čitatelja ćemo nagraditi ulaznicama za Dove Fashion.hr te sajam mode Fashion.hr Industriju!

Prvi nagrađeni osvaja 2 ulaznice za revije prve večeri Dove Fashion.hr-a (29.09.), te 2 VIP ulaznice za sva tri dana sajma mode Fashion.hr Industrija  (30.09. – 02.10.)
Drugi nagrađeni osvaja 2 ulaznice za revije druge večeri Dove Fashion.hr-a (30.09.), te 2 VIP ulaznice za sva tri dana sajma mode Fashion.hr Industrija (30.09. – 02.10.)
Treći nagrađeni osvaja 2 ulaznice za revije treće večeri Dove Fashion.hr-a (01.10), te 2 VIP ulaznice za sva tri dana sajma mode Fashion.hr Industrija (30.09. – 02.10.)

Nagradno pitanje potražite na OVDJE, a točan odgovor zajedno sa svojim podacima pošaljite do 29. rujna u 16 sati na nagrada@budi.in.

O sajmu

Regionalni sajam mode Fashion.hr Industrija, pod pokroviteljstvom dm-a održat će se od 30. rujna do 02. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Sajam Fashion.hr Industrija okupiti će 119 izlagača iz zemalja regije koji će u tri sajamska dana posjetiteljima predstaviti svoje modne kolekcije. Nakon uspješne premijere sajma Fashion.hr Industrija u ožujku, kada se na površini od 6000 m2 okupilo 57 izlagača uz gotovo 10 000 posjetitelja, jesensko izdanje sajma Fashion.hr Industrija, u skladu s razvojnom strategijom, dobilo je regionalni predznak. Osim 90 domaćih izlagača, kroz svoje kolekcije i modne proizvode predstaviti će nam se i 29 izlagača iz susjednih zemalja.

Pored renomiranih modnih brendova, na sajmu će u sklopu platforme LIFT by Perwoll svoje autorske kolekcije prikazati i talentirani mladi dizajneri iz Hrvatske i regije u nedjelju u 16h, nakon čega će žiri odlučiti o najboljoj kolekciji tog natječaja i dodijeliti nagradu pobjedniku.

Tijekom sva tri dana sajma, po cijeni ulaznice od samo 15 kn, uz jedinstvenu modnu ponudu i mogućnost povoljne kupnje i subotnjeg noćnog shoppinga, očekuje vas niz atraktivnih sadržaja - dnevne modne revije, projekcije modnih filmova te zanimljive kreativne radionice. Svakodnevni program uključuje i interaktivne tematske diskusije te edukativne panele u kojima će sudjelovati brojni relevantni govornici iz Hrvatske i regije - poznati dizajneri, modni urednici i kritičari te predstavnici industrije, znanosti i tržišta.

*Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja
INFLUENSERICA ŠOKIRANA

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja

Revolve je tražio od kreatora sadržaja s više od milijun pratitelja na TikToku da uđu na jedan ulaz, a postojao je drugi ulaz za one s manje od milijun pratitelja
Osječki kafić nasmijao je goste: 'Dođite po svoje bicikle. Smijete se napit jedan dan, ali tjedan...'
KAKO SU STIGLI KUĆI?

Osječki kafić nasmijao je goste: 'Dođite po svoje bicikle. Smijete se napit jedan dan, ali tjedan...'

Smijete se napit jedan dan i izgubit memoriju, al tjedan dana je već za hospitalizaciju, napisali su na Facebooku iz kafića