Obavijesti

Viral

Komentari 19

'Cugate baš k'o Rusi': Zvijezdu YouTubea raspametio je Split

'Cugate baš k'o Rusi': Zvijezdu YouTubea raspametio je Split
1

Kao što je i najavljivao, Vitaly Zdorovetskiy prije nekoliko je dana sletio u Split. Nakon šetnje centrom grada, s društvom se zaputio na Ultru i sreo mnogo fanova

VIDEO

Vitaly Zdorovetskiy bez sumnje je jedna od najvećih YouTube zvijezda današnjice. Njegovi su skečevi do danas pogledani više od milijardu puta , a njegova dva kanala zbrojeno imaju gotovo deset milijuna 'pretplatnika' .

Svoj novi projekt Vitaly (23) odlučio je započeti baš u Splitu, a kako je proveo svoj prvi dan sada možete pogledati i na njegovom sekundarnom kanalu :

VIDEO

Čim je sleto u Split privatnim avionom, Vitaly se oduševio klimom. Već je tamo sreo nekoliko obožavatelja, a onda se s društvom uputio u centar grada. Nakon nekoliko čašica tekile i domaće 'spize', društvance je ostatak večeri odlučilo provesti na Ultra festivalu koji se do nedjelje održavao na Poljudu.

Pritom je sreo još mnogo obožavatelja iz Hrvatske te večer proveo uz mnogo glasne glazbe, djevojke i hladno pivo. S obzirom da je rođen u Rusiji, Vitaly je još ispred Poljuda zamijetio da Hrvati piju 'na Ruski način' - alkohol kupljen u trgovini pije se na javnoj površini.

Vitaly Zdorovetskiy rođen je u Murmansku u Rusiji 1992. godine, a ubrzo nakon toga roditelji su ga sa sobom poveli u Ukrajinu gdje je živio sve do svoje 17. godine. Nakon toga se preselio u SAD i tamo započeo raditi na svojem YouTube kanalu. Već 2012. godine njegove su podvale gledali deseci milijuna ljudi .

U mainstream medije stigao je 2014. godine kada je usred finalne utakmice svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu utrčao na teren i pokušao poljubiti njemačkog reprezentativca Benedikta Höwedesa.

VIDEO


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume