Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Curica (11) na dan svog vjenčanja rodila djevojčicu

Neću se više igrati s igračkama. Sada imam novu igračku, rekla je Kordeza koja je ostala trudna nekoliko tjedana nakon što je napunila 11 godina

PIXSELL
Foto: PIXSELL
36 komentara

Bugarka Kordeza Zhelyazkova rodila je djevojčicu Violetu na dan svog vjenčanja. Sa svojih 11 godina najmlađa je majka ikad u selu Sliven gdje su 13-godišnje majke normalna pojava. 
- Violeta je predivna. Obožavam je. Ona je dijete, a ja sada moram odrasti - rekla je mlada majka.
Njezinom suprugu Jeliazku Dimitrovu (19) prijeti šest godina zatvora zbog seksa s maloljetnicom. Kordeza je upoznala Jeliazka na romskom igralištu.
- Ona je mene zvala van. Mislio sam da ima 15 godina - rekao je, a Kordeza je dodala kako je lagala jer se bojala da je ne odbije.
Ostala je trudna samo nekoliko tjedana kasnije.
- Nisam imala seksualni odgoj u školi i nisam znala kako se zatrudni. Nikada nisam imala dečka ni čula za kondome - rekla je i dodala kako je baka Dida (55) otkrila da je trudna nakon što se udebljala. Ona je mislila da je pojela previše burgera. Tada je već bila u petom mjesecu.
- Umro sam od straha. Nismo se planirali seksati ni imati dijete iako sam se zaljubio u Kordezu čim sam je vidio - rekao je Jeliazko.
Kordezina majka Raina (33) onesvijestila se čuvši da je njezina kćer trudna. Ipak, znala je da mora biti uz nju. Obitelj je brzo isplanirala tradicionalno trodnevno romsko vjenčanje za 22. listopad kako bi se oženili prije nego što rodi. Međutim, drugi dan slavlja, Kordeza je dobila trudove, tjedan dana prije termina. Rodila je 20 minuta nakon dolaska u bolnicu. Vratila se na ceremoniju kako bi se udala, a zatim je otišla natrag u bolnicu kako bi podojila bebu. Bake mladih roditelja bit će skrbnice bebe jer je Kordeza po zakonu premlada.
- Ona je najmlađa majka koja je ikada rodila kod nas - rekla je dr. Sonya Mihaylova.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message