Viral

Komentari 3

Dečko joj nije tattoo majstor, ali ona je smatrala da to nije problem: 'Život mi je uništen!'

Dečko joj nije tattoo majstor, ali ona je smatrala da to nije problem: 'Život mi je uništen!'

Želite tetovažu, ali nemate novca. Imate dvije opcije. Prva: pričekate neko vrijeme dok ne uštedite i onda otiđete u salon. Druga: nema druge. Osim ako ste dovoljno naivni da dopustite amateru da po vama nešto crta...

Mlada djevojka, koja se na TikToku predstavlja imenom "Notactuallyshy", odlučila je uštedjeti nešto novca na tetovaži. Pa je umjesto da ode kod kvalificiranog profesionalca otišla kod svojeg dečka, koji nikad nikog nije tetovirao, ali misli da bi to mogao raditi?!. Uostalom, nije imala nešto komplicirane želje pa se nije pretjerano brinula...

Objavila je video na TikToku i rekla da je samo htjela običnog i jednostavnog smajlića, prenosi Mirror

Za sve nas očekivano, a za nju šokantno, rezultat nije bio ni blizu onome što je ona htjela. Smajlića je teško prepoznati, linije su 'drhtave', a dečko je dodao i riječ "rad", za koju nam Cambridgeov rječnik veli da označava nešto iznimno dobro ili uzbuđujuće, što ova tetovaža sigurno nije.  

Na snimci se vidi tetovaža koju je htjela i tetovaža koju je dobila, kao i njezino uplakano lice s razmazanom maskarom "Život mi je uništen", stoji u opisu. Dio njezinih pratitelja bio je pun suosjećanja.

- Pravi tattoo majstor ti to može ispraviti ili prekriti. Nije stvar izgubljena - pisali su jedni, ali bilo je jednako i onih drugih koji smatraju da je ovo i zaslužila.

- Stvarno moraš biti glup da dopustiš nekome tko nije kvalificiran da ti crta nešto trajno po koži. Tetovaža ti je najmanji problem, pomoli se samo da nisi usput skupila i neku infekciju.... .- pisali su.