Obavijesti

Viral

Komentari 18

Djevojčica ispekla kekse u koje je dodala pepeo mrtvog djeda

U srednjoj školi u Kaliforniji i dalje traje istraga nakon što je prije dva tjedna jedna učenica donijela kolače, ponudila kolege, a onda otkrila da je u njih stavila pepeo nedavno kremiranog djeda

VIDEO

Tinejdžerica iz Kalifornije navodno je ispekla kolače u koje je umijesila pepeo svoga djeda i poslužila ih je svojim kolegama u školi, prenose u srijedu lokalni mediji.

Los Angeles Times prenosi da je kolače pojelo najmanje devet učenika, prema policiji u gradiću Davisu u blizini glavnog grada Sacramenta.

Neki su ih pojeli bez da su znali za postojanje dodatnog sastojka i bili su zgroženi, kazao je policajac Paul Doroshov, prema Timesu.

Što je još neobičnije drugi iz škole Da Vinci Charter Academy znali su što je u kolačićima i svejedno su ih pojeli, kazao je Doroshov dodajući da te tvrdnje smatra vjerodostojnima.

Učenik Andy Knox kazao je za lokalnu televiziju KCRA da je bio na putu za učionicu kad mu je ponuđen kolačić uz riječi da sadrži "posebni sastojak".

"Pomislio  sam da sadrži drogu ili tako nešto pa sam je pitao jel unutra marica ili... Ona je odgovorila: ne - djedov pepeo i potom se nasmijala a ja sam stvarno bio zgrožen".

Policija provodi istragu no nije još poduzela nikakve mjere protiv djevojke.

Vlasti su objavila da djeca nisu bila izložena nikakvom zdravstvenom riziku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači