Obavijesti

Viral

Komentari 60

Dokaz da duhovi postoje: Ove snimke svima lede krv u žilama

Dokaz da duhovi postoje: Ove snimke svima lede krv u žilama
1

Prije nego što ju je ugledao, John Finch je doživio iskustvo koje mnogi opisuju kao jasan znak prisustva duha. Preko njegovih leđa, vrata i glave je strujao hladan zrak...

VIDEO

Ipak su tu uz nas? Mobitelom snimila dva jasno vidljiva duha

Marcella Davis, majka dvoje tinejdžera koja živi u okolici Clevelanda, sasvim je slučajno mobitelom snimila dva jasno vidljiva duha kako stoje uz ogradu školskog igrališta.

Davis je zapravo željela fotografirati svog nećaka, a duhove je primijetila tek navečer kad je zamolila kći da joj pokaže kako se uveća slika tijekom pregledavanja.

- Željela sam slikati nećaka, no njemu nije bilo do poziranja, pa mi je okrenuo glavu. Te dvije figure okom nisam primijetila - rekla je Davis, pa naglasila da je zapravo presretna što je uspjela dokumentirati nešto paranormalno.

- Ma, zašto bi me to plašilo? Baš mi je drago da sam zabilježila nešto 'zagrobno' jer ljudi svakodnevno umiru, a nitko od nas ne zna što nas čeka dok sam ne dođe na red.

- Što se slike tiče, vjerujte mi na riječ da je autentična. Ne bih je znala obraditi u kakvom programu. Uostalom, za te duhove ne bih ni znala da ih nije uočila kći koja me podučavala osnovnim operacijama na mobitelu.

Tko su muškarac u bijelom odijelu i žena iza njega, nažalost, za sada još nitko nema teoriju. Sudeći prema njihovoj odjeći, nameće se misao da pripadaju sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Usred dana mu se na groblju ukazao duh žene u bijelome

Prije nego što ju je ugledao, John Finch je doživio iskustvo koje mnogi opisuju kao jasan znak prisustva duha. Preko njegovih leđa, vrata i glave je strujao hladan zrak

John Finch iz Suttona do jučer nije vjerovao u duhove, no nakon iskustva koje je doživio u srijedu na groblju u Putney Valeu, više nema dvojbi ima li života poslije smrti.

Usred bijelog dana, samo nekoliko metara udaljena od njega, stajala je pokojnica u bijeloj haljini.

- Najprije sam osjetio kako mi preko leđa, vrata i glave prolazi hladan zrak. Potom sam je ugledao te je snimio pomoću mobitela - kazao je Finch .

Zanimljivo, fenomen duha žene u bijelom poznat je diljem svijeta, u raznim kulturama. Njezino se ukazanje različito tumači, no uglavnom ne donosi baš ništa dobro.

2
| Foto: YourLocalGuardian

Primjerice, prema popularnoj srednjovjekovnoj britanskoj legendi, pojavljuje se i danju i noću, te najavljuje smrt nekog člana obitelji ukoliko posjeti kuću.

Duhu se često pripisuju i osvetničke namjere jer su te žene, tako barem predaje kažu, za života pretrpjele velike tragedije.

Tako se može pročitati kako su te bivale brutalno ubijane i/li silovane, odnosno, kako se nisu mogle nositi sa smrću voljene osobe, bilo da je riječ o suprugu ili djetetu (izvor Wikipedia)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!
Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih