Obavijesti

Viral

Komentari 5

Donosimo pravila nagradne igre "Srijedom na dar"

Donosimo pravila nagradne igre "Srijedom na dar"
1

U nagradnoj igri "Srijedom na dar" koja se održava od 31. srpnja u 10 sati do 01. kolovoza u 10 sati, sudionici imaju priliku osvojiti 5 x 1000 kn na Diners kartici!

VIDEO

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva  6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"Srijedom na dar"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Srijedom na dar" je 24sata  d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva  6H/1 MB : 3224945, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe internet stranice www.24sata.hr.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 31. srpnja u 10:00 sati do 01. kolovoza 2013. godine u 10:00 sati.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena najkasnije 31. srpnja 2013. na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 4.
Nagradna igra održava se na portalu www.24sata.hr.
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na web stranici www.24sata.hr pronađu link na nagradnu igru, te klikom na link uđu u obrazac za ispunjavanje podataka, ispune ga (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail), odgovore na sigurnosno pitanje i klikom na gumb „Prijava“ uključe se u igru.

Članak 5.

Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može u nagradnoj igri sudjelovati s najviše jednom prijavom.

Članak 6.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:
5 x 1.000,00 kn na Diners potrošačkoj kartici

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 5.000,00 kn
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.
Javno izvlačenje nagrada održat će se 01. kolovoza 2013. u 12:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. Dobitnici se izvlače između svih sudionika prijavljenih u toku trajanja nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 9.
Imena dobitnika bit će objavljena u na internetskoj stranici www.24sata.hr najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 10.
24sata će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 11.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 15.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Sanda Lončar
Član Uprave
24sata d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/13-01/605
URBROJ: 513-07-21-07/13-2
Zagreb, 11. srpnja 2013.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!
NAJLJEPŠI PAS SVIJETA

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!

Brojke Svjetske izložbe su zaista impresivne – od 24. do 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu su posjetitelji mogli vidjeti gotovo 15.000 pasa u skoro 400 različitih pasmina. Danas se biraju tri najljepša psa na svijetu!
VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...