Donosimo pravila nagradnog natječaja “24sata vas nagrađuje Neoviderm proizvodima” | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 0

Donosimo pravila nagradnog natječaja “24sata vas nagrađuje Neoviderm proizvodima”

Donosimo pravila nagradnog natječaja  “24sata vas nagrađuje Neoviderm proizvodima”

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata u utora, 8. srpnja imat će priliku osvojiti fantastičnu Neoviderm emulziju.

VIDEO

Članak 1: ORGANIZATOR I SVRHA NATJEČAJA   

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom “24sata vas nagrađuje Neoviderm proizvodima” (dalje: Natječaj) je 24sata d.o.o., OIB: 78093047651, Oreškovićeva 6H/1, Zagreb  (dalje: Organizator), koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.   
Natječaj se raspisuje u svrhu promocije Organizatora i nagrađivanja vjernih pretplatnika. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje u pravilima naziva se Sudionik. Ova pravila Natječaja (dalje: Pravila) objavljuju se na isti dan natječaja u print izdanju 24sata.   

Članak 2: TRAJANJE NATJEČAJA   

Nagradni natječaj traje od 19.7.2022. do 19.7.2022. godine od 12:00 do 13:00 sati i odvija se putem slanja SMS poruke sukladno uvjetima navedenim u članku 4 ovih Pravila.   

Članak 3: FOND NAGRADA    

Fond nagrada koje Sudionici mogu osvojiti sastoji se od 24 dara ukupne vrijednosti 3.576,00kn:   

24x NEOVIDERM EMULZIJA 100ML jedinične vrijednosti 149,90 HRK 

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom osvojenom na ovom Natječaju.    

Sudionici ovog Natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora, a osobito ne mogu zahtijevati isplatu novčane protuvrijednosti nagrade.    

Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika.    

Članak 4: PRAVO I NAČIN SUDJELOVANJA    

Pravo sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju imaju samo pretplatnici na tiskano izdanje 24sata u  razdoblju od 19.7.2022. do 19.7.2022. od 12:00-13:00 sati. Sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.    

Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima.    

Sudjelovanje na Natječaju ostvaruje se slanjem sms poruke na broj 60141. Sadržaj sms poruke: neoviderm, ime, prezime, adresa stanovanja, vaša šifra pretplate. Pravo na dar ostvaruju pretplatnici čije razdoblje pretplate neprekidno traje najmanje 3 mjeseca i koji nisu ostvarili primitak darova od Organizatora  u mjesecu održavanja ovog natječaja.   
Nagradu osvaja 24 najbržih sudionika koji prvi pošalju SMS poruku prethodno navedenog sadržaja na broj 60141 i to po principu da sudionik čija je SMS poruka prva pristigla, ostvaruje pravo na dar najveće vrijednost, a svaka sljedeća pristigla SMS poruka ostvaruje pravo na dar koji je sljedeći po visini vrijednosti.   

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA   

Po završetku Natječaja (19.7.2022.,13:00), 24 Sudionika s najbržom prijavom će osvojiti jednu od nagrada navedenih u Članku 3 ovih Pravila, sukladno uvjetima navedenim u članku 4 ovih Pravila. Pobjednici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni putem sms poruke.    

Pobjednik je obvezan u roku od 24 sata od trenutka primitka obavijesti o osvojenoj nagradi potvrditi preuzimanje nagrade. U slučaju da pobjednik ne ispuni ovu obvezu smatrat će se da se odrekao prava na primitak nagrade.    

Organizatori se mogu odlučiti za drugog dobitnika, ako se prvi dobitnik ne javi na vrijeme, prema pravilima Natječaja.   

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE    

Nagrade će dobitnicima biti poslane putem Pošte na kućnu adresu. Nagrada nije prenosiva na treću osobu.   

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik predočuje identifikacijsku ispravu.    

Članak 7: SUDIONICI U NATJEČAJU    

Prijavom sudjelovanja u ovom Natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog Natječaja.    

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE    

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u Natječaju.    

Članak 9: PUBLICITET    

Podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na Natječaj mogu bez ograničenja biti korišteni u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije Organizatora i Nositelja.    

Članak 10: U SLUČAJU SPORA    

Sporovi između Organizatora i Sudionika rješavati će se mirnim putem. U slučaju nemogućnosti rješavanja spora mirnim putem, u sporovima između sudionika te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.   

Članak 11: MOGUĆNOST PREKIDA KREATIVNOG NATJEČAJA    

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene stranice Natječaja.   

Organizator zadržava pravo promijeniti Pravila Natječaja, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni putem službene stranice Natječaja.   

Pravila o korištenju osobnih podataka:   

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju “24sata vas nagrađuje Neoviderm proizvodima”, koji se održava od 19.7.2022. u 12 sati do 19.7.2022. u 13 sati i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca za prijavu (ime, prezime, e-mail adresa i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1 te trgovačkom društvu NTH Group sa sjedištem u Varaždinu, Međimurska 28  kao voditeljima obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. i trgovačko društvo NTH Group obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradnog natječaja. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 19.7. do 22.7., a od dana zaprimanja Vaših podataka.   

Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite 24sata d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata.hr kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.   

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1 s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.   

Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Pokazao kako izgleda putovanje avionom s mačkama: 'Smiruju putnike pod stresom'
IMA I NEGATIVNIH KOMENTARA

VIDEO Pokazao kako izgleda putovanje avionom s mačkama: 'Smiruju putnike pod stresom'

Mačke se nisu svidjele baš svima. 'Drago mi je da se dobro ponašaju, ali radio sam na aerodromu. Većina mačaka je nervozna i mogu pobjeći i sakriti se. Ljudi kasne na let dok nađu mačke', požalio se jedan tiktoker
Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera
SLOVA GOVORE O VAMA

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera

Neki su temperamentni, neki neorganizirani ili distancirani; ime koje vam je dano rođenjem otkriva više o vama nego što biste mislili, a u značaj imena vjerovali su još od drevnih vremena