Obavijesti

Viral

Komentari 3

Dubioza Kolektiv se sprema pokoriti Rijeku! Osvojite karte

Dubioza Kolektiv se sprema pokoriti Rijeku! Osvojite karte
4

Popularna Dubioza Kolektiv uskoro nastupa u Rijeci, a mi vam poklanjamo 5x2 ulaznice za koncert! Uključite se u natječaj i budite dio najluđeg tuluma u gradu!

VIDEO

Najveće glazbeno ime naše regije, Dubioza Kolektiv, održat će svoj prvi veliki dvoranski koncert u Rijeci, u petak 15.11. u Dvorani Mladosti, koji će biti njihov prvi u tom gradu nakon 2 godine, kao i prvi nakon izlaska fenomenalnog novog albuma “Apsurdistan”. Nakon sjajne aktualne pretprodaje velikog zagrebačkog koncerta u Domu sportova 26.10., fantastičnih recenzija novog albuma i sve veće baze fanova, logično je da Dubioza svoju dvoransku mini turneju širi i na ostatak Hrvatske. Rijeka, gdje su oduvijek imali veliki broj poklonika, idealna je stanica nakon Zagreba.

Nagradni natječaj za posjetitelje 24sata.hr

Bliži nam riječki koncert Dubioze Kolektiv, a da je ludi provod zagarantiran pokazao je i nedavni zagrebački koncert! Kako biste na koncertu još više uživali, poklanjamo vam 5x2 ulaznice stoga popunite obrazac i uključite se u nagradni natječaj! Sudjelovati možete do nedjelje, 10. studenog u 12 sati, a u ponedjeljak u podrubrici Nagradne igre potražite imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog stotog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

Riječki koncert

Veliki tulum koji se sprema u Dvorani Mladosti 15.11. sjajno će upotpuniti i zagrebačka live punkfolkwellness atrakcija Brkovi, kao i sve popularniji beogradski S.A.R.S.
Oba banda već neko vrijeme krcaju klubove diljem regije, a ovaj iskorak na dvoranski teritorij sjajna im je prilika da na vrhunskoj produkciji i pred većim auditorijem pokažu da su spremni za iskorak među prvoligaše.

Dubioza Kolektiv

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već po izlasku proglasila albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je samo par dana nakon objave na gerilskoj svirci upriličenoj u Bogovićevoj ulici u Zagrebu napamet znala sve tekstove. Upravo tamo, među više od tisuću fanova koji su zakrčili centar Zagreba, vidjelo se da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Brijuna”, “Kaži”, “Prvi Maj”, “Tranzicija” ili “Krivo je more 2”, energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene I komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od “Apsurdistana” najtraženiju robu na Balkanu.

Bilo da su ga dobili na poklon od benda (tj besplatno skinuli sa www.dubioza.org) ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije. Stoga je idealno vrijeme za povratak banda u Rijeku, gdje su prije 2 godine zapalili gotovo 15,000 ljudi na sjajnoj svirci na Korzu povodom dočeka 2012. godine.

Koncert Dubioza Kolektiva u Dvorani Mladosti organizira Los Angeles agencija.

Ulaznice

Za ulaznicu treba izdvojiti 70 kn, dok će na dan koncerta, ako ih ostane, karte koštati 85 kn. Ulaznice potražite u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a), na svim Eventimovim prodajnim mjestima kao i online na www.eventim.hr.

Uključite se u nagradni natječaj i osvoite ulaznice za koncert!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije