Viral

Komentari 0

Glasnim susjedima ostavio poruku: 'Meditirajte ili pojedite kolač umjesto da se derete'

Glasnim susjedima ostavio poruku: 'Meditirajte ili pojedite kolač umjesto da se derete'

Jedan stanar zgrade u Los Angelesu bio je prisiljen ostaviti poruku svojim bučnim susjedima koji su ga probudili usred noći. U poruci im je predložio što da rade umjesto da se svađaju

Jedan par iz Los Angelesa se toliko posvađao da su probudili sve stanare zgrade. Međutim, jednom stanaru je prekipjelo pa im je napisao ljutitu poruku i ostavio je u liftu.

U njoj je iznio svoje pritužbe i predložio im što mogu raditi samo da se ne deru. Fotografija je objavljena na Redditu, a mnogi su se oduševili njegovim alternativni prijedlozima.

- Susjedima koji su imali 'epski glasnu svađu' u ranim jutarnjim satima. J***** se, ne živite sami u ovoj j***** kolibi. Ovdje postoje stvarna ljudska bića koja također tu žive i jutros ste nas sve probudili. Pretpostavljajući da ste odrasli ljudi, što kažete da sljedeći put kad se budete osjećali slično i budete trebali ispušni ventil.. Meditirate ili se molite. Ili samo pojedite kolač.. samo nas nemojte sve ponovno probuditi, inače ćemo izvaditi vile, vi povlaštena razmažena derišta - pisalo je u poruci.

Brojni su komentirali njegovu poruku.

- Sviđa mi se što je započeo s razumnim činjenicama, a završio onako kako se osjeća. Mogu se povezati s ovom porukom - bio je jedan komentar.

- Jesam li jedina koji voli čuti svađu svojih susjeda? Kod mene se to ne događa često, ali kad se dogodi, trčim na prozor kako bih pokušala čuti sve detalje - dodala je druga.